Trener GOŠK-a

Gagro: Osjećam da imamo još prostora za nadogradnju

''Problem su primljeni golovi, ali radit ćemo na tome'', komentirao je trener GOŠK-a Nenad Gagro.
Sport / Nogomet | 27. 08. 2019. u 07:50 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Gabeljani su dva puta vodili u Travniku, ali na kraju ipak nisu uspjeli osvojiti puni plijen u okviru meča 3. kola Prve lige FBiH.

Već u 2. minuti ih je do vodstva odveo Anes Mašić, a Lavovi su vodili i sa 2:1 kad je poentirao Vedin Kulović u 56. minuti. Međutim domaćini su se vraćali golovima Igora Savića (autogol) i Senada Tabakovića (92. minuta).

''Uvijek je teško primiti gol u 92. minuti. Ali imali smo pad koncentracije i oba gola primili poslije prekida. Tome trebamo malo više posvetiti pozornosti. Tu je možda kod postavljanja bilo malo bježanja od odgovornosti. Ali tako je – kako je, i ne možemo biti nezadovoljni jer smo igrali po jako teškom terenu. Sve vrijeme je padala jaka kiša i bilo je puno vode na terenu. Ipak smo uspjeli dati dva prelijepa gola iz akcija i možemo time biti zadovoljni. Problem su primljeni golovi, ali radit ćemo na tome'', komentirao je za Dnevni list trener Nenad Gagro.

''Drugim poluvremenom sam zadovoljniji nego prvim. Osjećam da imamo još prostora za nadogradnju, ali vidjet ćemo je li to neki moj optimizam ili je to zaista tako'', dodao je.

Jedini poslije tri kola sa punim plijenom je Olimpik koji je golom Milana Muminovića u 63. minuti savladao Igman u Konjicu.

''Olimpik ima iskusnu ekipu što mislim da je za ovu ligu jako pozitivna stvar. Ostalo im je dosta igrača iz prošle sezone, dobro se poznaju i njima je po tome mnogo lakše nego nama u ovom trenutku. Imaju širok kadar sa nogometašima koji imaju iza sebe igranje u Premijer ligi. Radi se o kvalitetnoj ekipi i njihovi rezultati nisu iznenađenje. Oni su možda i najveći kandidat za ulazak u viši rang. Mi međutim ni slučajno ne podižemo bijelu zastavicu. Olimpik i Zvijezda imaju dobre ekipe, mi ćemo nastojati ostvariti što bolji rezultat, a po onom kako mi očekujemo trebali bi također biti jedan od kandidata'', govori Gagro.

Sljedeće kolo im za protivnika donosi ekipu Igmana iz Konjica.

''Nama je svaki protivnik jednak, sa svima ćemo igrati. Igramo kući, dakle imamo imperativ pobjede. Ono što očekujem je da damo maksimum, tako da nemamo jedni drugima što kasnije predbacivati. Želimo igrati dobru, mušku utakmicu, a moramo uzeti u obzir i to da protivnik ima svoje planove. Mislim da bi sa 10 osvojenih bodova imali sasvim zadovoljavajući skor za uvodna četiri kola'', zaključio je Nenad Gagro.

 

Poticaj za Mašića

Anes Mašić je dirigirao preokret GOŠK-a svojim ulaskom u drugom poluvremenu utakmice sa Slavenom (pobjeda od 3:1).

A na dva gola u tom meču dodao je još jedan u Travniku, unatoč problemima s ozljedom koja ga je prethodno mučila.

Radi se o devetnaestogodišnjem napadaču koji je posuđen iz juniora Zrinjskog gdje je do ove sezone trener bio upravo Nenad Gagro.

''Dobro se snašao u tim situacijama, bitno je da tako nastavi. Dobro ga poznajem, radi se o talentiranom igraču i ovo mu treba biti poticaj da još bolje radi'', prokomentirao je Gagro.

Kopirati
Drag cursor here to close