GOŠK izbio na čelo

Gabeljani na vrhu: "Sve što želim je nastaviti u ovom ritmu"

Nakon sedam odigranih kola GOŠK iz Gabele jedina je neporažena momčad u Prvoj ligi Federacije BiH.
Sport / Nogomet | 27. 09. 2021. u 14:00 S.B. | Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

GOŠK je u derbiju sedmog kola Prve lige BiH svladao TOŠK u Tešnju s 2:0 i tako ga svrgnuo s vrha ljestvice. Momčadi iz Gabele ovo je četvrta pobjeda zaredom i sada je ekipa koju vodi Ivan Bubalo vodeća momčad Federalne lige.

Blaž Bošković doveo je goste u vodstvo u 24. minuti, a Dženan Haračić je u 54. postavio konačnih 2:0.

"TOŠK je jako dobra ekipa, ali odradili smo utakmicu na jako dobar način. Imali smo dobru analizu, ekipa je dobro odradila posao i rezultat pokazuje sve", kazao je trener GOŠK-a Ivan Bubalo, prenose Sportske novosti.

"Postigli smo prvi gol iz prekida, ali u pravo vrijeme, a nakon drugog rutinski smo priveli utakmicu kraju. TOŠK je dobra momčad, pogotovo su dobri na svom terenu, ali nismo im dali ni najmanje šanse".

Sada GOŠK vodi ispred tri ekipe koje imaju 14 bodova, a u sljedećem kolu mu u goste stiže OFK Gradina iz Srebrenika, koja dolazi u Gabelu prepuna samopouzdanja, budući da je u subotu jako tvrdoj ekipi Travnika zabila četiri pogotka.

"Rezultati su nam se posložili i trenutno smo prvi, ali ove sezone liga je takva da se sve mijenja iz kola u kolo i prvo mjesto ništa ne znači. Ono što bih ja želio je da nastavimo u ovom ritmu, četiri kola i četiri pobjede, jedini smo bez poraza, a dok god je tako ne moramo se opterećivati drugim ekipama", dodao je Bubalo, prenose Sportske novosti.

Kopirati
Drag cursor here to close