Propali kroz rešetke

Furia: Morata i Vitolo ne idu na Svjetsko prvenstvo u Rusiji?

Radio Cadena Cope objavio je kako su došli u posjed popisa od 23 odabranika kojeg će izbornik Julen Lopetegui u ponedjeljak službeno objaviti na konferenciji za medije.
Sport / Nogomet | 20. 05. 2018. u 19:31 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Kao i sve druge nacije, čije reprezentacije glase za favorite predstojećeg Svjetskog prvenstva u Rusiji, i Španjolska s nestrpljenjem očekuje popis od 23 igrača koje će izbornik Julen Lopetegui voditi na najveću svjetsku nogometnu smotru.

Na isti način kako su Francuska, Njemačka i Brazil imali veliku ''gužvu'' među kandidatima, takva je situacija i kod Španjolaca. Jasno je da neke zvijezde neće biti na spisku.

Radio Cadena Cope objavio je kako su došli u posjed popisa od 23 odabranika kojeg će izbornik Julen Lopetegui u ponedjeljak službeno objaviti na konferenciji za medije.

Među iznenađenja AS ubraja izostanak Alvara Morate i Atleticova krila Vitola. Tijekom kvalifikacija za SP 2018 Vitolo je bio standardni član reprezentacije.

Za razliku od Morate, njegove klupske kolege iz Chelseaja, braniči César Azpilicueta i Marcos Alonso trebali bi putovati u Rusiju. Jednako tako, Lopetegui se odlučio i za jednog igrača koji dolazi iz drugog plana, odnosno i manje zvučnog kluba. Radi se o Álvaru Odriozoli iz Real Sociedada.

Prema onome što je Radio Cadena Cope navodno saznao, popis igrača Španjolske za Svjetsko prvenstvo 2018. mogao bi izgledati ovako:

Vratari: De Gea, Kepa, Reina.

Obrana: Carvajal, Odriozola, Piqué, Ramos, Nacho, Azpilicueta, Jordi Alba, Marcos Alonso.

Vezni red: Busquets, Saúl, Iniesta, Thiago, Koke i Isco.

Napad: David Silva, Asensio, Lucas Vázquez, Diego Costa, Rodrigo i Iago Aspas.

Reprezentacija Španjolske u skupini je s Portugalom, Marokom i Iranom.

Kopirati
Drag cursor here to close