Kovač će biti u problemima?

Franck Ribery još jednu sezonu ostaje u Bayernu

Ribery je u 11 sezona sakupio 247 nastupa u Bundesligi i postigao 80 pogodaka, a ove je godine s Bayernom po osmi put osvojio naslov prvaka Njemačke.
Sport / Nogomet | 07. 05. 2018. u 21:02 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

 Francuski 35-godišnji nogometaš Franck Ribery produžio je do kraja lipnja 2019. vjernost muenchenskom Bayernu, klubu u koji je stigao 2007. godine, objavio je u ponedjeljak njemački nogometni prvak na svom službenom internetskom portalu.

Ribery je u 11 sezona sakupio 247 nastupa u Bundesligi i postigao 80 pogodaka, a ove je godine s Bayernom po osmi put osvojio naslov prvaka Njemačke. Uz to, ovaj sjajni francuski napadač osvojio je pet puta Kup Njemačke te bio neizostavni član momčadi koja je 2013. osvojila Ligu prvaka, europski Superkup i naslov svjetskog klupskog prvaka.

''Veseli me što ću još jednu sezonu ostati članom ovog iznimnog kluba. Muenchen je za mene i moju obitelj postao pravim domom i ponosan sam što ću i dalje nositi dres Bayerna'', izjavio je prilikom potpisivanja produženja ugovora Franck Ribery, piše Hina.

''Iznimno nas veseli što će Franck ostati. U ovoj je sezoni ponovno dokazao kako je nezaobilazni član naše momčadi. Osim toga, on je ljubimac naših navijača'', izjavio je sportski direktor Bayerna Hasan Salihamidžić.

S druge strane, produženje ugovora veterana Arjena Robbena i Francka Riberyja bit će ozbiljan problem za Niku Kovača koji preuzima klupu ovog ljeta. Riječ je o igračima koji očekuju veliku minutažu i zvjezdani status, a zreli su za provođenje dosta vremena na klupi. Hoće li ih naš mladi stručnjak biti u stanju dovesti u red kad postanu nezadovoljni, to treba tek vidjeti...

Kopirati
Drag cursor here to close