Nepremostive razlike?

Flick će zbog sukoba sa Salihamidžićem napustiti Bayern?

Bivši njemački nogometaš Lothar Matthaues (60) smatra da Hasan Salihamidžić i Hansi Flick neće moći više surađivati. Mediji špekuliraju da to znači odlazak Flicka, a ostanak Salihamidžića.
Sport / Nogomet | 07. 04. 2021. u 10:46 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: Getty Images / Hansi Flick i Hasan Salihamidžić su u latentnom sukobu

Već neko vrijeme postoje napeti odnosi između sportskog direktora i trenera Bayerna, što je i sam Flick nedavno priznao, kada je rekao da je u jednom trenutku čak Salihamidžiću poručio da 'začepi', ali se naknadno ispričao.

U svakom slučaju, Matthaeus smatra da jedan mora otići, a vjeruje da je Flick bliže izlaznim vratima, koji je ionako jedan od glavnih kandidata za preuzimanje klupe njemačke nogometne reprezentacije.

"Po mom mišljenju, odlazak trofejnog trenera Hansija Flicka sve je samo puka formalnost. Izjave koje su tijekom vikenda dali Hansi i Oliver Kahn, samo nameću zaključak da uopće nije jasno da će Flick ostati trener sljedeće sezone. Naprotiv. Ne vjerujem da će nastaviti saradnju nakon ove sezone. Nakon što nitko iz kluba nije dao jasnu izjavu o ostanku Flicka u Bayernu do kraja ugovora 2023. godine, odluka će biti ili ostanak Salihamidžića ili Hansija", tvrdi Lothar Matthaus.

Ipak, Flick ima priliku okončati još jednu uspješnu sezonu kao trener Bavaraca. Bayern je sve bliže novoj tituli u Njemačkoj, a u četvrtfinalu Lige prvaka igrat će protiv PSG-a (prva utakmica večeras u 21:00).

Bez obzira šta se dogodi do kraja, njemačka javnost uvjerena je da će Bayern dobiti novog trenera, a to bi mogao biti Julien Nagelsmann, sadašnji trener Leipziga.

Kopirati
Drag cursor here to close