Neizdavanje licence

Željezničar: Žalit ćemo se IO NSBiH i UEFA-i, a podignut ćemo i privatne tužbe

Ističu da ovo ne isključuje tužbe prema odgovornim osobama u NSBiH u dosadašnjem procesu.
Sport / Nogomet | 28. 05. 2019. u 18:30 Fena

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Fudbalski klub Željezničar nastavit će pravnu borbu i uputiti žalbu Izvršnom odboru Nogometnog saveza BiH a potom, ukoliko bude potrebe, i UEFA-i, u cilju zaštite interesa Kluba, odlučeno je na današnjoj sjednici Upravnog odbora kluba sa Grbavice, nakon što je dobio odluku Drugostupanjskog povjerenstva za licenciranje kojom je odbijena žalba Željezničara za neizdavanje licence za nastup u europskim natjecanjima.

Ističu da ovo ne isključuje tužbe prema odgovornim osobama u NSBiH u dosadašnjem procesu.

Na narednoj sjednici Skupštine FK Željezničar, koja će biti održana 15. lipnja, Upravni odbor prezentirat će članovima Skupštine izvještaj o radu za razdoblje od 1. siječnja  te ponuditi mandate na raspolaganje, priopćeno je iz Željezničara.

''Fudbalski klub Željezničar posebno izražava zabrinutost u postupanju Nogometnog saveza Bosne i Hercegovine koji je bez službene obavijesti Drugostupanjskog povjerenstva u procesu licenciranja već dan ranije obavijestio buduće potencijalne klubove o njihovom nastupu što stavlja dodatnu mrlju na Odluku i način kako se postupalo. Na kraju, postoje identični slučajevi gdje je UEFA donosila odluke u korist klubova poput Željezničara, čak i ako se dogodilo kašnjenje od nekoliko dana, ukoliko bi se i tako gledalo, jer se gledalo postupanje u dobroj namjeri i spomenuto dugovanje je u potpunosti izmireno'', navodi se u priopćenju.

Kopirati
Drag cursor here to close