'Si Senor'

Firmino zabio u 90. minuti za pobjedu Redsa protiv Tottenhama

Junak dana bio je Bobby Firmino koji je postigao pogodak vrijedan tri boda u 90. minuti utakmice. Anfield mu se odužio pjesmom 'Si Senor' koju navijači Liverpoola pjevaju u čast svojeg najdražeg Brazilca.
Sport / Nogomet | 17. 12. 2020. u 00:01 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Engleski prvak Liverpool je na domaćem terenu svladao Tottenham rezultatom 2:1 i tako se vratio na čelnu poziciju Premier lige.

Junak dana bio je Bobby Firmino koji je postigao pogodak vrijedan tri boda u 90. minuti utakmice.

Bila je to doista izvrsna utakmica, a prvo poluvrijeme obilježeno je brojnim prilikama, lijepim i atraktivnim nogometom, ali i golovima.

Domaćin je stigao u vodstvo u 26. minuti preko Salaha čiji je udarac poprimio jako čudnu putanju nakon bloka gostujućih igrača te je završio iza leđa kapetana domaćina Llorisa.

Gosti iz Londona uspjeli su izjednačiti već sedam minuta kasnije.

Son je projurio kako on to najbolje zna i poentirao za izjednačenje. Najbolji azijski nogometaš igra u životnoj formi, a dolaskom Josea Mourinha na klupu Pijetlova njegove su igre postale za jednu razinu bolje.

U nastavku utakmice i dalje rapsodija nogometa.

Nizale su se prilike, domaćin je bio nešto bolji te su u konačnici ipak malo više zaslužili tu pobjedu.

Često osporavani Bobby Firmino bio je najviši u skoku nakon kornera kojeg je u 90. minuti izveo Robertson, a odmah se Anieldom zaorila pjesma 'Si Senor' koju navijači Liverpoola pjevaju u čast svojeg najdražeg Brazilca.

S ovom pobjedom Liverpool je na prvom mjestu Premier lige prestigao Tottenham koji je sada na drugom mjestu s tri boda zaostatka za svojim večerašnjim protivnikom. 

U kasnijem terminu engleske Premierlige još su igrali Fulham i Brighton bez pogodaka (0:0), a neodlučeno su odigrali i West Ham - Crystal Palace (1:1). 

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore
   
Kopirati
Drag cursor here to close