Čovjek iz sjene

Filip Kostić - Čovjek koji je srušio veliki Bayern

Ovaj 27-godišnji Kragujevčanin došao je prošloga ljeta iz HSV-a za šest milijuna eura, a nogometni stručnjaci vjeruju kako bi Eintracht već nakon ove sezone na Kostiću mogao višestruko zaraditi...
Sport / Nogomet | 03. 11. 2019. u 11:39 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: dpa / Filip Kostić (Eintracht Frankfurt)

Srpski reprezentativac Filip Kostić bio je junak pobjede frankfurtskog Eintrachta nad velikim Bayernom (5:1).

Postigao je jedan pogodak, a dva je namjestio, što je prvi put od njegova dolaska u Eintracht da izravno sudjeluje u postizanju tri gola.

"Kao nogometaš ne doživljavaš puno dana kao što je ovaj. Sretan sam što mogu biti dio ovoga tima", izjavio je zadovoljni Kostić nakon velike pobjede.

Ovaj 27-godišnji Kragujevčanin došao je prošloga ljeta iz HSV-a za šest milijuna eura, a nogometni stručnjaci vjeruju kako bi Eintracht već nakon ove sezone na Kostiću mogao višestruko zaraditi, kao što je to učinio u slučajevima Jovića (prodan Realu za 60 milijuna) i Hallera (otišao za 50 milijuna u West Ham).

Nastavi li Kostić igrati kao u dosadašnjem dijelu aktualne sezone, vjeruje se da bi klub iz Frankfurta za njega mogao dobiti najmanje 40 milijuna eura.

Zanimljivo je da je Eintracht prvi put pobijedio ekipu Bayerna nakon 16 utakmica. Zadnju pobjedu nad Bavarcima (2:1) ubilježili u ožujku 2010.

Ovih velikih 5:1 pamtit će pet strijelaca: Kostić, Sow, Abraham, Hinteregger i Paciência.

"Ovo je ogroman uspjeh. Nakon vodstva od 3:1igrali smo kao opijeni. Jako sam sretan zbog ovoga", izjavio je trener Adi Hütter.

Zanimljivo je da Austrijanac ove sezone uspijeva postizati uistinu zavidne rezultate, bez obzira što je 'preko noći' izgubio ubojiti trojac iz prošlog prvenstva (Rebić, Jović, Haller).

Kopirati
Drag cursor here to close