SP

FIFA pokrenula istragu nad HNS-om zbog moguće preprodaje karata

''Zasad nemamo daljnjih komentara. Ilegalnu prodaju i distribuciju karata Fifa smatra ozbiljnim problemom, a sigurnosne implikacije neautoriziranih transfera ili preprodaje ulaznica maksimalno su ozbiljne.''
Sport / Nogomet | 20. 09. 2018. u 08:44 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

FIFA istražuje moguću preprodaju ulaznica za utakmice Svjetskog prvenstva, kojima su navodno trgovali dužnosnici HNS-a, potvrđeno je iz krovne svjetske nogometne organizacije za Telegram. 

''Zasad nemamo daljnjih komentara. Ilegalnu prodaju i distribuciju karata Fifa smatra ozbiljnim problemom, a sigurnosne implikacije neautoriziranih transfera ili preprodaje ulaznica maksimalno su ozbiljne. Stoga smo pokretali konkretne pravne akcije protiv takvih radnji'',  rekli su iz Fife. 

Mediji su ranije objavili kako je HNS pod istragom od strane DORH-a jer je primio anonimnu prijavu u kojoj se navodi kako nekolicina hrvatskih reprezentativaca nije dobila po 40 ulaznica za utakmice, a na to su imali pravo. Također, prijavitelj tvrdi kako šef HNS-a Davor Šuker osobno uzeo sve ulaznice i nije ih predao igračima, nego ih je pustio u prodaju, prenosi HRT. 

Kopirati
Drag cursor here to close