Shandong Luneng

Fellaini napušta Manchester United i odlazi u Kinu

Britanski mediji javljaju da je Manchester United postigao dogovor sa kineskim klubom Shandong Luneng o prodaji Marouanea Fellainija.
Sport / Nogomet | 31. 01. 2019. u 11:32 Anadolija Agencija

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Britanski mediji javljaju da je Manchester United postigao dogovor sa kineskim klubom Shandong Luneng o prodaji Marouanea Fellainija. Navodno je belgijski nogometaš prošao liječničke preglede i transfer je veoma blizu realizacije.

Fellaini je u četvrtak ujutro na društvenim mrežama postavio sliku sa aerodroma na kojoj se nalazi sa prijateljima pred polazak za Kinu. Navodno United će prodajom reprezentativca Belgije zaraditi oko 12 milijuna eura.

Fellaini je prošlog ljeta potpisao novi ugovor sa Manchesterom do ljeta 2020. godine. No, od dolaska na klupu privremenog menadžera Ole Gunnara Solskjaera odigrao je svega tri minute u sedam premierligaških utakmica. Uz to United želi da smanji troškove, pa se prodaja 31-godišnjeg veznjaka nameće kao logična.

Fellaini je u United stigao 2013. godine iz Evertona za 27,5 milijuna funti (oko 31,5 milijuna eura). U dresu ''crvenih đavola'' odigrao je 177 natjecateljskih utakmica i postigao 22 gola. Za reprezentaciju Belgije nastupio je 87 puta uz 18 pogodaka.

 

Kopirati
Drag cursor here to close