Nekompletna ekipa

Feđa Dudić i Velež u problemima pred Sarajevo

''Nikako tijekom pauze nismo imali čitavu ekipu na raspolaganju", rekao je Dudić
Sport / Nogomet | 09. 09. 2021. u 08:38 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Trener Veleža Feđa Dudić u najavi utakmice protiv Sarajeva istaknuo je probleme s ozlijedama koje Rođeni imaju pred ovaj derbi susret, no bilo kako bilo rekao je da njegov tim želi doći do pobjede.

Dudić je rekao kako su Rođeni prvi dio pauze iskoristili za odmor, dok su u drugom dijelu radili nešto aktivnije, a za meč protiv Sarajeva rekao je da će igrati samo najspremniji momci.

"Dobro smo se odmorili, pauza nam je došla u pravo vrijeme. Drugi dio tjedna smo iskoristili za dobar rad, malo su nam probleme pravile neke ozlijede, imali smo i stomačni virus u timu. Radovac dva dana nije bio u pogonu, Brandao jedan, Peco ima problema sa zadnjom ložom, a Pršeš sa tetivom. Radović je također propustio tri-četiri treninga i nikako tijekom pauze nismo imali čitavu ekipu na raspolaganju", rekao je Dudić i nastavio:

"Vidjet ćemo do petka tko će biti najbolje spreman jer nam za ovu utakmicu trebaju samo takvi. Ekipa Sarajeva, tko god da igra, oni su Sarajevo i na tabeli su ispred nas. Fascinantna je njihova statistika u gostima i moramo najozbiljnije ući u utakmicu, a naša namjera je da dođemo do pobjede. Vidjet ćemo da li ćemo u tome i uspjeti."

Brzonogi Haris Ovčina kaže da je napad najjači dio ekipe Sarajeva, no da su ih on i njegovi suigrači skautirali te da vjeuje u pobjedu i osvajanje tri boda.

"Spremili smo se i potrudili što bolje skautirati ekipu Sarajeva kako bi našli njihove loše stvari. Mislim da su jedna kvalitetna ekipa koja posebno prema naprijed ima opasne igrače, ali se nadam da ćemo pobijediti ovu utakmicu i odraditi je na najbolji način", rekao je Ovčina.

Susret između Veleža i Sarajeva igra se u petak s početkom u 20 sati na stadionu Rođeni u Mostaru.

Kopirati
Drag cursor here to close