Zemljo, otvori se...

Barcelona i fanovi ne prestaju razapinjati Modrića!

Nije čudno što je Barcelona iskoristila ovu situaciju za likovanje i reklamiranje. Fotografija koja simbolizira nadmoć najboljeg Barceloninog i nemoć najboljeg Realovog igrača, postala je viralna.
Sport / Nogomet | 01. 03. 2019. u 10:14 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

FC Barcelona uživa u slavlju nakon što je razbila Real u gostima (3:0) i time na Bernabeuu izborila finale Kupa kralja.

Na službenom Twitteru istaknula je scenu s utakmice koja je postala najveći hit tog El Clasica: fotografiju kako Luka Modrić, nemoćan da zaustavi prodor Lionela Messija, najboljeg nogometaša svijeta očajnički vuče za dres, pri čemu ga je gotovo razderao.

"Daleko je lakše dobiti Messijev dres tako što odete u našu online trgovinu", napisala je Barcelona uz posprdno nasmijani emotikon i link na klupsku web trgovinu.

Nije čudno što je Barcelona iskoristila ovu situaciju za likovanje i reklamiranje. Fotografija koja simbolizira nadmoć najboljeg Barceloninog i nemoć najboljeg Realovog igrača, postala je viralna.

Ljubitelji nogometa uistinu su se potrudili, ali su doista neumoljivi, pokazujući na taj način koliko je malo dovoljno da s vrha padneš na samo dno nogometnog grotla.

"Luka Modrić drži Zlatnu loptu"
"Modrić pokušava zaustaviti kozu" (aluzija ne njegovo djetinjstvo s kozama i jednu Messijevu reklamu)
"I Luka Modrić zna da je Messijev dres vrjedniji od Zlatne lopte"
"Modrić nikad bliži najboljem"

To su neki od mnoštva komentara koji pokazuju svu nemoć i paniku Reala kad se susretne s Barcelonom. Kraljevskom klubu jednostavno ne uspijeva nositi se s Barcom zadnjih godina.

Sutra ih na Bernabeu očekuje još jedan EL Clasico i potencijalno još jedna blamaža pred svojom publikom.

Rasturi li Barcelona Real Madrid i u utakmici La Lige na način kako je to učinila u Kupu kralja, dodatno će biti poljuljano ionako jedva živo samopouzdanje Solarijeva tima. Ispali su iz kupa, nemaju praktično nikakvih izgleda u prvenstvu, a nakon El Clasica očekuje ih uzvratni susret LIge prvaka s Ajaxom. Ne treba ni objašnjavati što bi se dogodilo ukoliko ih iznenade i Kopljanici...

Što se tiče Luke Modrića, nakon sjajne 2018. godine, u ovoj mu se uglavnom događaju horori.

Nakon što je Luis Suarez u 72. minuti zabio penal panenkom, kamere su uhvatile kapetana Vatrenih i njegov izraz lica u tom trenutku, koji govori sve…

“Luka Modrić ostario je nekoliko mjeseci u dvije minute”, napisao je jedan nogometni fan na Twitteru, aludirajući na to da su Katalonci postigli drugi i treći gol u kratkom razmaku.

Kopirati
Drag cursor here to close