Imperator stiže u BIH?

Fatih Terim i dalje u igri za izbornika BiH

Poznati 64-godišnji turski trener poznat i po nadimku “Imperator“ tijekom karijere vodio je velike europske klubove kao što su Galatasaray, Milan i Fiorentina.
Sport / Nogomet | 15. 12. 2017. u 12:03 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Turski trener Fatih Terim preko svojih predstavnika od Nogometnog saveza Bosne i Hercegovine zatražio je da mu pošalju službenu ponudu vezanu za posao izbornika ”A“ reprezentacije, što je za Anadoliju potvrdio i Tarik Hodžić, njegov dugogodišnji prijatelj i posrednik u pregovorima sa Stručnim povjerenstvo bh. kuće nogometa.

“Red je da se tako uradi. Razgovarao sam u četvrtak sa ljudima koji zastupaju Terima i zatražili su od našeg saveza da pošalje službenu ponudu za posao izbornika reprezentacije. U zavisnosti od toga kakva ponuda bude bila, Terim će se vrlo brzo očitovati. Kontaktirao sam sa Seadom Kajtazom, jednim od članova Povjerenstva koja pregovara sa kandidatima za izbornika i upoznao ga sa Terimovim zahtjevom“, rekao je Hodžić.

Članovi Povjerenstva za izbor izbornika nogometne eprezentacije BiH protejlog su tjedna bili u Istanbulu gdje su obavili razgovor sa Terimom.

Poznati 64-godišnji turski trener poznat i po nadimku “Imperator“ tijekom karijere vodio je velike europske klubove kao što su Galatasaray, Milan i Fiorentina. Izbornikr reprezentacije svoje domovine bio je u tri navrata.

Izvršni odbor NS BiH, kojem će Povjerenstvo predložiti kandidate ili jednog kandidata za novog izbornika, trebao bi se sastati 22. prosinca i razgovarati o ovoj temi.

Kopirati
Drag cursor here to close