Iznenadna smrt

Farid, brat Zinedinea Zidanea preminuo u 54. godini

Iz Reala je službeno objavljeno kako je razlog iznenadnog odlaska smrt u obitelji francuske nogometne legende. Naime, Zidaneov brat, Farid (54), preminuo je nakon kratke i teške bolesti.
Sport / Nogomet | 14. 07. 2019. u 19:36 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

  / Zinedine Zidane s bratom 

Zinedine Zidane u petak je napustio pripreme Real Madrida u Kanadi, a iz kluba su samo rekli kako je otišao zbog privatnih problema.

Naknadno je službeno objavljeno kako je razlog iznenadnog odlaska smrt u obitelji francuske nogometne legende. Naime, Zidaneov brat, Farid (54), preminuo je nakon kratke i teške bolesti.

Igrači i stručni stožer kluba u subotu su održali minutu šutnje u Montrealu kako bi dali svoj doprinos treneru u ovim teškim trenucima.

Zidane je zamolio dopuštenje da u petak napusti trening-kamp nakon što je saznao da mu se brat razbolio. Isto je učinio i njegov sin Luca Zidane koji se tek priključio Racing Santanderu.

Informaciju da je Zidaneov brat preminuo u subotu su potvrdili iz kluba objavom na svojoj službenoj web stranici porukom:

"Svi članovi prve momčadi Real Madrida održali su minutu šutnje prije treninga u Montrealu nakon iznenađujuće smrti Farida Zidanea, brata našeg trenera Zinedinea Zidana."

Kopirati
Drag cursor here to close