Nusmir Fajić suspendiran

Fajić: Jedinstvo mi obećalo zaposliti suprugu, ali prevarili su me

Nekadašnji golgeter Veleža Nusmir Fajić došao je kao veliko pojačanje u Jedinstvo iz Bihaća koji je tom klubu bio garancija napada na Premijer ligu.
Sport / Nogomet | 09. 11. 2020. u 16:36 S.B. | Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

No, sve je negdje krenulo po zlu, Fajić je zabio tri gola u 12 utakmica, malo za igrača njegove reputacije, a Jedinstvo je bilježilo sve lošije rezultate. Sve je kulminiralo ovog vikenda. Fajić je odbio trenirati s momčadi i nije htio nastupiti na utakmici protiv Goražda, pa ga je klub suspendirao do daljnjeg.
 
 
Nekadašnji najbolji strijelac ove lige kaže da je za Jedinstvo potpisao isključivo jer mu je obećano da će mu supruga dobiti posao u IOM-u (međunarodnoj organizaciji za migrante), a to obećanje mu nije ispunjeno.
 
“Dolaskom u Jedinstvo izašao sam u susret i potpisao amaterski ugovor prvi put vjerujući svemu što su mu obećali. Kako meni, tako i supruzi koja je u roku od mjesec dana trebala dobiti posao u IOM-u. Prošla su tri mjeseca od tog obećanja... Za kraj, klub je dužan kako meni, tako i ostalim igračima plaću, a ostale stvari da ne spominjem. U jednoj trenerci putujemo na utakmicu, zagrijavamo se po kiši, blatu i onda u istoj putujemo nazad po pet-šest sati“, kazao je Fajić za SportSport.
Kopirati
Drag cursor here to close