Ronaldo i društvo

Europski prvak Portugal objavio širi popis kandidata za SP 2018

Najiskusniji igrači, kao i najveće zvijezde Portugala, predvođeni Cristianom Ronaldom, Pepeom, Nanijem, Joaom Moutinhom i Quaresmom, očekivano su se našli na listi kandidata za Svjetsko prvenstvo.
Sport / Nogomet | 16. 05. 2018. u 07:15 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Izbornik Portugala Fernando Santos objavio je širi spisak nogometaša od kojih će izabrati 23 putnika za Rusiju.

Na široj listi aktualnog prvaka Europe za Svjetsko prvenstvo našlo se 35 imena, a ponajveće iznenađenje je izostanak Renata Sanchesa, koji je bio otkrovenje Eura 2016 u Francuskoj, gdje je izabran za najboljeg mladog igrača.

Ovaj nadareni 20-godišnjak je u međuvremenu potonuo u izazovima velikog kluba, jer se u Bayernu nije snašao. Ni njegova posudba u engleski Swansea ove sezone mu nije donijela napredak forme, a s klubom je ispao iz Premier lige.

Otpao je i Fabio Coentrao, lijevi branič koji je bio nezamjenjiv. Igrač Reala na posudbi u Sportingu iz Lisabona odavno je daleko od svoje najbolje forme. Mediji pišu kako je to bila i osobna želja ovog 30-godišnjeg nogometaša, jer je i sam uvidio kako trenutačno ne može držati korak s najboljima.

Najiskusniji igrači, kao i najveće zvijezde Portugala, predvođeni Cristianom Ronaldom, Pepeom, Joaom Moutinhom, Nanijem i Quaresmom, očekivano su se našli na listi kandidata za Svjetsko prvenstvo.

U skupini na Svjetskom prvenstvu Portugal će igrati u relativno lakoj skupini protiv Španjolske, Maroka i Irana.

POPIS IGRAČA:

Vratari: Anthony Lopes (Olympique Lyonnais/France), Beto (Goztepe SK/Turkey), Rui Patricio (Sporting CP)

Obrana: Antunes (Getafe/Spain), Bruno Alves (Rangers/Scotland), Cedric (Southampton/England), Joao Cancelo (Internazionale/Italy), Jose Fonte (Dalian Aerbin/China PR), Luis Neto (Fenerbahce/Turkey), Mario Rui (Napoli/Italy), Nelson Semedo (Barcelona/Spain), Pepe (Besiktas/Turkey), Raphael Guerreiro (Borussia Dortmund/Germany), Ricardo (Porto), Rolando (Marseille/France), Ruben Dias (Benfica)

Vezni red: Adrien Silva (Leicester City/England), Andre Gomes (Barcelona/Spain), Bernardo Silva (Manchester City/England), Bruno Fernandes (Sporting CP), Joao Mario (West Ham United/England), Joao Moutinho (Monaco/France), Manuel Fernandes (Lokomotiv Moscow/Russia), Rony Lopes (Monaco), Ruben Neves (Wolverhampton Wanderers/England), Sergio Oliveira (Porto), William (Sporting CP)

Napadači: Andre Silva (AC Milan/Italy), Cristiano Ronaldo (Real Madrid/Spain), Eder (Lokomotiv Moscow/Russia), Gelson Martins (Sporting CP), Goncalo Guedes (Valencia/Spain), Nani (Lazio/Italy), Paulinho (Braga), Ricardo Quaresma (Besiktas/Turkey)

Kopirati
Drag cursor here to close