Europska liga

Europska liga: Remi Partizana i AZ Alkamara

Partizan je ugostio ekipu AZ Alkamara pod kaznom UEFA-e, koja je zabranila prisustvo navijača iznad 14 godina.
Sport / Nogomet | 20. 09. 2019. u 07:38 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nogometaši Partizana su na startu sezone u Europskoj ligi u Beogradu u okviru grupe L remizirali 2:2 sa nizozemskim AZ Alkamarom, javlja Anadolija.

Partizan je ugostio ekipu AZ Alkamara pod kaznom UEFA-e, koja je zabranila prisustvo navijača iznad 14 godina. Kako je i najavljeno, oko 20.000 dječaka i djevojčica došlo je na Stadion Partizana i gromoglasno navijalo za izabranike Save Miloševića na otvaranju natjecanja u Europi.

Gostujuća ekipa je došla do gola već u 13. minuti golom Calvina Stengsa. Nizozemski tim je u 27. minuti ostao sa igračem manje nakon što je Jonas Svensson zaradio crveni karton.

Nakon toga Partizan je krenuo sa napadima, a onaj iz 42. minute pretvorili su u pogodak kada je Bibras Natcho donio poravnanje beogradskoj ekipi, što je bio i rezultat prvog dijela igre.

Nogometaši Partizana su od početka drugog poluvremena odmah krenuli sa novim napadima, pa su u 61. minuti golom Natcha došli do prednosti.

Ipak, AZ Alkamar je samo šest minuta kasnije golom Myrona Boadua izjednačio na 2:2.

Partizan je u nastavku pokušavao doći do novog gola ali njihovi napadi nisu urodili plodom pa su ekipe na kraju podijelile bodove.

U istoj grupi, Manchester United je na Old Traffordu savladao FC Astanu sa 1:0.

Kopirati
Drag cursor here to close