Slavni nogometaš

Eto'o upisuje trenersku školu i najavljuje plan osvajanja Lige prvaka

Bivši golgeter Eto'o je kazao da mu je želja da timovi koje bude vodio s klupe igraju dobro poput ekipa koje s klupe vodi Josep Guardiola.
Sport / Nogomet | 15. 11. 2019. u 09:10 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Kamerunski nogometni as Samuel Eto'o izjavio je da želi postati kvalitetan trener i postati prvi tamnoputi trener koji je osvojio europsku Ligu prvaka, javlja Anadolija.

Eto'o je u septembru okončao 23-godišnju igračku kariju, a za kamerunske medije je kazao da će uskoro upisati trenersku školu kako bi ostao u nogometu.

“Upisujem trenersku školu i spremam se za budućni posao. Želim da mi trenerska karijera bude bogata kao što je bila i igračka“, kazao je 38-godišnji Eto'o.

Bivši golgeter Eto'o je kazao da mu je želja da timovi koje bude vodio s klupe igraju dobro poput ekipa koje s klupe vodi Josep Guardiola.

“Želim se vratiti u Barcelonu i postati prvi tamnoputi trener koji je osvojio pehar Lige prvaka. Ja ne znam gubiti. Imam namjeru i da se potom vratim u Afriku“, kazao je Eto'o.

Eto'o je u bogatoj igračkoj karijeri nosio dresove slavnih klubova poput Real Madrida, Barcelone, Intera i Chelsea. Osvojio je 25 trofeja, a posljednje godine karijere igrao je u Turskoj i Kataru. Jedan od najboljih nogometaša iz Afrike, Eto'o bio je trostruki osvajač Lige prvaka i to dva puta s Barcelonom i jednom s Interom.

Kopirati
Drag cursor here to close