Naručio pizzu

Eriksenu ne godi bolnička hrana pa nazvao dostavu...

Poslao je poruku Peru Thostesenu, kuharu danske reprezentacije, tražeći pizzu. Thostesen ima vlastiti restoran u Kopenhagenu, a za večeru je svježe pripremljena pizza došla kod Eriksena na 14. katu klinike.
Sport / Nogomet | 15. 06. 2021. u 14:26 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Christian Eriksen nalazi se od subote navečer u klinici u Kopenhagenu nakon kolapsa na utakmici protiv Finske.

"Rigshospitalet" je high tech-klinika sa specijalističkom odjelom hitne medicinske pomoći. Smatra se visoko specijaliziranom i jednom od vodećih klinika u zemlji.

Čini se da samo hrana nije na najvišem standardu.

Kako piše “Gazzetta dello Sport”, već nakon kratkog boravka u klinici Eriksen više nije imao volje jesti bolničku hranu. Navode da je poslao poruku Peru Thostesenu, kuharu danske reprezentacije, tražeći pizzu. Thostesen ima vlastiti restoran u Kopenhagenu, a za večeru je svježe pripremljena pizza došla kod Eriksena na 14. katu klinike.

Nakon drame u subotu navečer, Eriksenovo stanje je sada stabilno. Zvijezda Inter Milana iznenada posrnula i pala licem naprijed. Srce mu je prestalo kucati, ali liječnici su ga uspješno reanimirali. Bila je to vjerojatno najdramatičnija scena na EM do sada - i ujedno pravo čudo. Međutim, točan uzrok kolapsa još uvijek nije jasan.

Eriksen je dobro s obzirom na okolnosti, a njegov menadžer Schoots kaže: "Ono što je najvažnije: Čuli smo se jutros. Šalio se, bio je dobro raspoložen, dobro je. U svakom slučaju, želi navijati za svoju momčad protiv Belgije", izjavio je menadžer.

Kopirati
Drag cursor here to close