Strava na travnjaku

Eriksenova supruga mislila je da je Christian mrtav

Bivši vratar danske nogometne reprezentacije Peter Schmeichel oglasio se nakon šoka u Kopenhagenu
Sport / Nogomet | 13. 06. 2021. u 16:12 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

 Eriksenova supruga mislila je da je Christian mrtav

Schmeichel kaže kako je Sabrina Kvist Jensen, supruga Christiana Eriksena koji se srušio potkraj prvog poluvremena ogleda na Parken Stadiumu, mislima da je njezin dragi umro na travnjaku.

"To su bila apsolutno dva najgora sata u mom nogometnom životu. Nije uopće bilo informacija. Mogli smo vidjeti da je situacija jako ozbiljna, vidjeli smo to po reakcijama igrača. Sve se dogodilo nedaleko od mjesta gdje su bile stacionirane sve supruge igrača i naravno da je sve vidjela Christianova supruga, ušla je na travnjak", rekao je legendarni vratar za BBC Radio Five Live.

"Moj sin Kasper otrčao je do nje, a ja sam naravno s njime sinoć razgovarao. On je otišao do nje i rekao joj da Christian diše, očito je zbilja vjerovala da joj je suprug preminuo", dodao je Schmeichel.

Eriksen i Kvist Jensen zajednički imaju dvoje djece, sina Alfreda rođenog u lipnju 2018. godine, i sedmomjesečnu kćerkicu čije ime nije poznato. Ljubav između Eriksen i Kvist Jensen počela je 2012. godine dok je Eriksen još igrao za Ajax.

Kopirati
Drag cursor here to close