Završiti karijeru u Odenseu

Eriksen o statusu u Interu: Pitajte Contea zašto ne igram

Postao sam bolji u tome da ne razmišljam o kritikama, jer svi imaju svoje mišljenje, rekao danski nogometaš.
Sport / Nogomet | 30. 10. 2020. u 17:20 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Christian Eriksen, nogometaš poručio navijačima u Danskoj da pitaju trenera Antonija Contea zašto ne igra, prenosi Anadolu Agency (AA).

Bivša prva zvijezda Tottenhama u četvrtak je u organizaciji Nogometnog saveza Danske odgovarao na pitanja navijača. Jedan ga je upitao zbog čega ne igra redovno u Interu.

“To morate pitati trenera. Nazovite ga i razgovarajte s njim, jer on je taj koji donosi odluke. Usponi i padovi su uvijek prisutni u nogometu. Postao sam bolji u tome da ne razmišljam o kritikama, jer svi imaju svoje mišljenje. Pogotovo sada kada sam se preselio u Italiju, gdje svi imaju mišljenje. Riječ je o tome da vjeruješ onima oko sebe i da ne čuješ ostale“, kazao je Eriksen, prenose talijanski mediji.

Danski reprezentativac otkrio je i da bi karijeru volio završiti u Odenseu, gdje je započeo svoj nogometni put.

“Ne isključujem tu mogućnost. Uostalom, kupili smo i kuću u Odenseu, pa mislim da će naš dom biti tamo. Možda čak i završim karijeru u Odenseu ako me budu željeli“, naglasio je 28-godišnji Eriksen.

Ofanzivni veznjak je iz omladinske škole Odensea sa 16 godina prešao u Ajax u kojem je potpisao prvi profesionalni ugovor. Potom ga je put odveo u Tottenham, a zatim u Inter, gdje je stigao u siječnju ove godine. Za “nerazzurre“ odigrao je 31 natjecateljsku utakmicu i postigao četiri gola. U dresu reprezentacije Danske nastupio je 100 puta uz 34 pogotka.

Kopirati
Drag cursor here to close