NK Široki Brijeg

Enin: U Banja Luci ćemo napraviti korak bliže osvajanju Kupa BiH

Enin smatra kako uzvratna utakmica protiv Borca može biti prekretnica u borbi za ostvarenje cilja i izlazak na europsku scenu.
Sport / Nogomet | 12. 03. 2019. u 15:25 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nakon teškog nedjeljnog domaćeg poraza od Sarajeva (0:3), nogometaše Širokog Brijega u srijedu (18:00 sati) u Banja Luci očekuje uzvratni susret četvrtfinala Kupa BiH protiv Borca. Prvi susret na Pecari pripao je domaćina 2:1.

O nadolazećoj utakmici govorio je Ivan Enin, ali se i osvrnuo na poraz od Sarajeva.

''Doživjeli smo vrlo težak poraz u derbiju protiv Sarajeva. No, tko nije gledao utakmicu može pomisliti kako je sve teklo u jednom smjeru. Naprotiv, mi smo odigrali vrlo dobro prvo poluvrijeme i uvodnih petnaest minuta u nastavku. I, nakon propuštene prilike za vodstvo, naša se igra raspala. Gosti su to iskoristili i stigli do velike pobjede, ali i to je nogomet. Sada moramo gledati prema naprijed i pokušati otkloniti nedostatke u svojoj igri'', izjavio je za službenu klupsku stranicu Rus Ivan Enin, zadnji vezni igrač Nogometnog kluba Široki Brijeg.

Iako je, kako kaže, zadovoljan svojom igrom, poručuje kako više o njoj mogu i trebaju reći treneri i navijači. Prostora za napredak, kako dodaje, uvijek ima i treba biti.

Enin smatra kako uzvratna utakmica protiv Borca može biti prekretnica u borbi za ostvarenje cilja i izlazak na europsku scenu.

''Svjesni smo važnosti utakmice u Banja Luci. Iako imamo prednost iz prvog susreta, u uzvratu ćemo od prve minute krenuti po pobjedu. Ta utakmica nam može puno donijeti. Osvajanje Kupa nam je možda jedina opcija za izlazak u Europu. Vjerujem kako ćemo od srijede biti korak bliže osvajanju Kupa BiH. Idemo po pobjedu'', poručio je Enin.

Kopirati
Drag cursor here to close