Premier League

Englezi se vraćaju 12. rujna, objavljeni parovi prvog kola Premier lige

Već na samom startu bit će jako zanimljivo. Naime, Leeds United ima vatreno krštenje protiv prošlogodišnjeg prvaka Premier lige Liverpoola. Slaven Bilić i njegov WBA na domaćem terenu dočekuju Leicester...
Sport / Nogomet | 20. 08. 2020. u 12:49 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: Profimedia  / Treneri Jürgen Klopp (FC Liverpool) i Slaven Bilić (WBA)

Odlučeno je koji će biti parovi prvog kola engleske Premier lige sljedeće sezone. U prvom kolu će se igrati osam utakmica, a bit će odgođena dva dvoboja.

Premier liga počinje 12. rujna kada će se igrati šest utakmica i sve će početi u 16 sati.

Tada će se sastati Crystal Palace - Southampton, Fulham - Arsenal, Liverpool - Leeds, Tottenham - Everton, West Bromwich - Leicester i West Ham - Newcastle.

U nedjelju će biti na programu dvije utakmice i obje će se igrati od 21 sat.

Radi se o dvobojima Brighton-Chelsea i Sheffield - Wolverhampton.

Odgođeni susreti su Barnley - Manchester United i Manchester City - Aston Villa.

Manchester United i Manchester City neće igrati utamice prvi vikend nove sezone Premier League su kasno završili natjecanja u Europskoj ligi, odnosno Ligi prvaka, piše u srijedu "Times".

Manchester City je sezonu završio 15. kolovoza porazom od 1-3 od Olympique Lyonnaisa u četvrtfinalu Lige prvaka, a Manchester United dan kasnije porazom od Seville u polufinalu Europske lige.

Već na samom startu bit će jako zanimljivo. Naime, Leeds United ima vatreno krštenje protiv prošlogodišnjeg prvaka Premier lige Liverpoola.

Klopp na domaćem terenu dočekuje legendarnog 'El Loca' Bielsu, a iako je kvaliteta nemjerljivo na strani Redsa, nema sumnje da će Argentinac nešto smisliti kako bi njegova momčad probala na otvaranju prvenstva doći do bodova.

Slaven Bilić i njegov WBA na domaćem terenu dočekuju Leicester, a od ostalih utakmica valja istaknuti sudar Spursa i Evertona, odnosno Mourinha i Ancelottija.

Na popularni 'Boxing day' očekuje nas londonski derbi između Arsenala i Chelseaja, Bilić ide u goste Kloppu, a sigurno će biti zanimljivo i u Leicesteru gdje u goste stiže Manchester United.

Raspored svih utakmica Premier lige za sljedeću sezonu pogledajte OVDJE.




Kopirati
Drag cursor here to close