Haa-haa-Land

"Englezi nisu dolazili u obzir, ne kopiram Ronalda, a uzor mi je Ibra"

Iako ima i englesku putovnicu, Haaland je otkrio kako Engleze nikada nije ni razmatrao kao opciju te da on samo i isključivo želi igrati pod norveškom zastavom.
Sport / Nogomet | 07. 05. 2020. u 16:19 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: Witters / Erling Haaland, zimsko pojačanje Borussije Dortmund

Mlada nada svjetskog nogometa i usprkos manjku iskustva jedan od ponajboljih središnjih napadača svijeta, Erling Braut Haaland, u razgovoru za popularni Bleacher Report odgovorio je na nekoliko „škakljivih“ pitanja.

Mini intervju zamišljen je tako da Haaland prvo na konstataciju novinara odgovori s palcem gore ili palcem gore, a nakon toga i ukratko objasni što je htio reći.

Malo je onih koji su upoznati s činjenicom da je Haaland rođen u Engleskoj, točnije u Leedsu, a to se dogodilo jer je njegov otac tada branio boje kultnog engleskog kluba i trenutno vodeće momčadi Championshipa.

Iako ima i englesku putovnicu, Haaland je otkrio kako Engleze nikada nije ni razmatrao kao opciju te da on samo i isključivo želi igrati pod norveškom zastavom.

Nadalje, postavljeno mu je pitanje je li istina da kopira Cristiana Ronalda po pitanju prehrane na što je njegov odgovor bio negativan te je pojasnio kako on ima svoj osobni plan i program prehrane te se njega drži.

Za kraj je istaknuo kako je njegov uzor u nogometu Zlatan Ibrahimović, a mnogi su skloni razmišljanju da stilom igre i fizičkim predispozicijama ova dva nogometaša imaju jako puno sličnosti, iako, još puno toga Haaland mora postići kako bi se mogao uspoređivati s jednim, jedinim i neponovljivim Zlatanom.

Kopirati
Drag cursor here to close