Reprezentativac Njemačke

Emre Can: Nisam sretan u Juventusu, ali vjerujem da ću ponovno igrati

U prijateljskoj utakmici s Argentinom, koja je sinoć završena rezultatom 2:2 u Dortmundu, Can je na terenu proveo svih 90 minuta, zbog čega je zahvalan izborniku Njemačke.
Sport / Nogomet | 10. 10. 2019. u 10:40 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Njemački nogometni reprezentativac Emre Can igra jako malo ove sezone za Juventus zbog čega, kako kaže, nije sretan, ali i da vjeruje da će dobiti novu priliku.

Za razliku od statusa u Juventusu u njemačkoj reprezentaciji situacije je drugačija, jer izbornik Joachim Loew i dalje vjeruje Canu, prenosi Anadolija.

U prijateljskoj utakmici s Argentinom, koja je sinoć završena rezultatom 2:2 u Dortmundu, Can je na terenu proveo svih 90 minuta, zbog čega je zahvalan izborniku.

"Trenutno nisam sretan u Juventusu. Ne igram puno. Prošle sezone sam igrao puno za Juventus, posebno u važnim utakmicama, a i dobro sam igrao. Nisam dobivao previše šansi ove sezone, ali mislim da ću kada se vratim u klub ponovno igrati. Definitivno sam zahvalan Joachimu Lowu, jer nisam mnogo igrao, ali me on i dalje zove u reprezentaciju. To je razlog što sam sretan, jer sam igrao", kazao je Can nakon sinoćnjeg duela s Argentincima.

Sjajni 25-godišnji vezni nogometaš od dolaska Maurizija Sarrija na klupu Juventusa pao je u drugi plan. Za Ligu prvaka nije čak ni prijavljen, a u Seriji A je odigrao tek 78 minuta u tri utakmice.

Can je u "staru damu" došao 2018. godine kao slobodan igrač iz Liverpoola. Prethodno je igrao za Bayern i Bayer Leverkusen. U dresu reprezentacije Njemačke odigrao je 23 utakmice i postigao jedan gol.

Kopirati
Drag cursor here to close