Tu je stvorio ime

Emotivni Bale: Lijepo se vratiti, Tottenham je poseban klub za mene

Bale je za Tottenham igrao od 2007. do 2013.
Sport / Nogomet | 20. 09. 2020. u 13:20 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Velški reprezentativac Gareth Bale vratio se u redove Tottenhama stigavši na posudbu iz Real Madrida. Bale je za Tottenham igrao od 2007. do 2013. kada je prešao u Kraljevski klub za tada rekordnih 100 milijuna eura. S Madriđanima je osvojio četiri Lige prvaka i dva naslova prvaka Španjolske.

''Lijepo se vratiti, Tottenham je poseban klub za mene, tu sam stvorio ime. To je fantastičan klub s fantastičnim navijačima i nevjerojatan je osjećaj ponovno biti ovdje'', rekao je Bale u prvom razgovoru nakon povratka u Spurse.

''Oduvijek sam mislio kako ću se jednog dana vratiti, sada je bila prilika i iskoristio sam je. Gladan sam uspjeha, motiviran i jedva čekam početi'', rekao je Velšanin.

Video: GARETH BALE’S FIRST INTERVIEW AFTER RETURN TO TOTTENHAM HOTSPUR | #BaleIsBack

 Gareth Bale je s Real Madridom osvojio četiri Lige prvaka i dva naslova španjolskog prvaka i nada se pobjednički mentalitet preseliti u svlačionicu Spursa.

''Otkad sam zadnji put bio tu klub je napredovao i razvio se, a ja sada želim pomoći podići to na još viši nivo, osvojiti trofej s Tottenhamom bilo bi ostvarenje sna'', rekao je Gareth Bale, prenosi HRT.

Kopirati
Drag cursor here to close