Talentirani vratar

Elvin Kovač: U Freiburgu imam priliku napredovati i nema potrebe mijenjati klub

Sport / Nogomet | 21. 09. 2017. u 08:27 M.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nakon lakše ozlijede talentirani nogometni vratar Elvin Kovač ponovo se vratio na vrata juniora Freiburga. Naš juniorski reprezentativac BiH spada u red najboljih mladih vratara u Njemačkoj, a Kovač uživa veliku podršku trenera u Freiburgu, koji ga u skorijoj budućnosti vide na mjestu prvog vratara seniorske ekipe.

''U Freiburgu imam priliku napredovati i nema potrebe da mijenjam klub. Imao sam nekoliko ponuda, ali odlučio sam da mi je ovdje najbolje. Naravno da mi puno znači podrška trenera koji na svakom treningu i utakmici izvlače od mene maksimum. Polako ali sigurno ostvarujem svoje sportske ciljeve'', kaže Elvin Kovač koji dodaje da mu je uzor Asmir Begović kojeg jednog dana želi zamijeniti među stativama.

Kovač je od 2014. član Freiburga, a dobre obrane dovele su ga i do dresa U-19 reprezentacije BiH, a u nekoliko navrata bio je na spisku izbornika Tonija Karačića. Ipak, nije se mogao odazvati na posljednji poziv za prijateljski susret protiv Bugarske.

''Utakmica nije igrana u FIFA-inom terminu, tako da mi u Freiburgu nisu dopustili da putujem na ovu utakmicu. Nadam se da ću i dalje imati povjerenje izbornika Tonija Karačića. U Njemačkoj ima dosta talentiranih nogometaša iz BiH i nadam se da će oni u budućnosti nositi plavo-žuti dres. Benjamin Hadžić jedan je od nogometaša koji na svakoj utakmici oduševljava ljubitelje nogometa u Njemačkoj'', kazao je Kovač.

 

Kopirati
Drag cursor here to close