Dejan Joveljić

Eintracht: Dodali nekoliko slova i našli zamjenu za Jovića!

Dosadašnji mladi napadač Crvene Zvezde u petak je prošao liječnički pregled u Frankfurtu, te je i službeno postao novim igračem polufinalista Europske lige.
Sport / Nogomet | 15. 06. 2019. u 10:37 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: Getty Images / Dejan Joveljić

Dejan Joveljić novi je igrač Eintrachta iz Frankfurta, potvrđeno je za Bild.

Dosadašnji mladi napadač Crvene Zvezde u petak je prošao liječnički pregled u Frankfurtu, te je i službeno postao novim igračem polufinalista Europske lige.

Eintracht će Crvenoj Zvezdi uplatiti četiri milijuna eura na račun odštete koji će biti uplaćeni kroz dvije rate. Nadalje, Zvezda bi kroz bonuse mogla uprihoditi dodatnih milijun eura, a uz sve navedeno nekadašnji osvajač Lige prvaka imati će i 10 posto od sljedećeg transfera.

Dejan Joveljić (19) za Zvezdu je nastupio 28 puta, a pritom je zabio 14 pogodaka kojima je pridodao i dvije asistencije.

Za usluge ovog mladog napadača ozbiljno su bili zainteresirani Herta, Benfica i Hoffenheim, ali je Eintracht bio najbrži od svih i doveo ovog mladog asa u svoju momčad.

Joveljić je sa klubom iz Frankfurta potpisao petogodišnji ugovor, a godišnja plaća biti će mu 400 tisuća eura, koja bi uz određene bonuse mogla dodatno rasti.

"Dejan je vrlo dobar središnji napadač koji posjeduje nekoliko drugih dobrih osobina, primjerice igra po boku. Jasno, on je još mlad i mora puno učiti. Mi smo optimistični da će mu privikavanje kod nas u Frankfurtu dobro ići", rekao je Eintrachtov sportski direktor Fredi Bobic.

Joveljića u Frankfurtu očekuju kolege iz reprezentacije Filip Kostić i Mijat Gaćinović.

Kopirati
Drag cursor here to close