Jasno i glasno

Eden Hazard: Bit ću iskren, oduvijek sanjam o Real Madridu

"Real je najbolji klub na svijetu i bilo bi glupo da lažem. Sanjao sam o Realu kao klinac, ali vidjet ćemo što će se dogoditi u budućnosti. Želim ostvariti svoje snove i trofeji nisu najvažniji. Želim biti sretan na terenu kao što je to sada slučaj"
Sport / Nogomet | 09. 10. 2018. u 07:56 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Eden Hazard jedan je od onih nogometaša koji imaju sve što treba vrhunskom modernom igraču. Brz je, odličan dribler, ima osjeća za gol i iznadprosječno je nadaren.

Ove sezone Belgijanac igra doista maestralno za Chelsea (sedam pogodaka u deset utakmica), zbog čega je londonski klub pri vrhu tabele Premier lige i mnogi ga vide kao jednog od favorita za naslov prvaka Engleske.

Hazard je s Belgijom na nedavno održanom Svjetskom prvenstvu u Rusiji osvojio treće mjesto, a u karijeri očekuje i još veće uspjehe od toga. U svojoj 27. godini on igra nogomet karijere, ali veliki problem za londonski klub predstavlja njegov ugovor koji ističe na ljeto 2020. godine, piše Guardian.

Zato Chelsea nudi Hazardu tjednu plaću od 350 tisuća eura i novi višegodišnji ugovor, ali...

"Želim ono što je najbolje za mene, ali i za klub jer mi je Chelsea dao sve. Neću reći da ću potpisati novi ugovor pa da onda ne ispunim obećanje. Vidjet ćemo... Ponekad poželim otići, a onda ima dana kada želim ostati. Teško je donijeti odluku jer se radi o mojoj budućnosti. Pa u siječnju punim 28 godina", naglasio je Hazard u razgovoru za The Guardian.

Po svemu sudeći Hazard je odlučio ipak se okušati u nekoj drugoj sredini. Kaže kako je Real klub o kojemu je oduvijek sanjao.

"Real je najbolji klub na svijetu i bilo bi glupo da lažem. Sanjao sam o Realu kao klinac, ali vidjet ćemo što će se dogoditi u budućnosti. Želim ostvariti svoje snove i trofeji nisu najvažniji. Želim biti sretan na terenu kao što je to sada slučaj", zaključuje Hazard.

Još u lipnju mjesecu aktualizirana je priča o njegovu dolasku u Madrid, ali na koncu nije bilo ništa od toga.

"Ukoliko me Real želi, znadu oni gdje me mogu naći. Sa Zaidaneom ili bez njega, bijeli dres je uvijek nešto specijalno", kazao je tada Belgijanac.

Hazard kaže kako ne može reći zbog čega nije došlo do tog transfera, ali to u svakom slučaju nije bilo zato što on nije želio.

Hoće li Real zbog katastrofalnog učinka svojih strijelaca morati već u siječnju dovesti nekog vrhunskog igrača i hoće li to biti upravo Hazard, ponajviše će ovisiti o spremnosti predsjednika Pereza da potroši svotu novca koja je ili blizu dosadašnjeg rekorda (Neymar) ili čak iznad toga.

Video: Eden Hazard 2018-19 | Amazing Skill Show
Kopirati
Drag cursor here to close