Ballon d'Or

Eden Hazard: Luka Modrić zaslužuje dobiti Zlatnu loptu

"Ne mislim da ću ja pobijediti. Prema mojem mišljenju, Modrić je zaslužio nagradu. Tri ili četiri su glavna favorita".
Sport / Nogomet | 12. 10. 2018. u 13:26 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Posljednjih dana svjetski prvaci Francuszi vode jednosmjernu kampanju oko predstojećeg dobitinika Zlatne lopte. Antoine Griezmann već tjednima priča kako svjetski prvak mora imati i osvajača Ballon d'Ora, a priključio mu se i Paul Pogba koji je poručio kako osvajač treba biti netko od njegovih suigrača - Griezmann, Mbappé ili Varane.

Luka Modrić je, smatraju mnogi, ipak glavni favorit za Zlatnu loptu. Jedan od najboljih igrača svijeta i jedan od nominiranih za Ballon d'Or, Eden Hazard, koji ove sezone igra fantastično u Chelseaju, smatra kako upravo Luka zaslužuje najprestižniju pojedinačnu nogometnu nagradu.

"Ne mislim da ću ja pobijediti. Prema mojem mišljenju, Modrić je zaslužio nagradu. Tri ili četiri su glavna favorita. Ozbiljan je kandidat i Varane jer je osvojio mnogo toga prošle sezone. Nemojmo lagati, mogao sam je i ja zaslužiti", rekao je Hazard.

Iako smatra da su iznimno kvalitetni igrači nominirani za ovu nagradu, siguran je u Modrićevu pobjedu.

"Ne, sada ozbiljno, mislim da će pobijediti Modrić. Bit će mu to nagrada za fantastičnu sezonu u Ligi prvaka i za finale Svjetskog prvenstva", zaključio je Hazard.

Kopirati
Drag cursor here to close