Prebolio gripu?

Džeko uvršten u tim Rome za derbi protiv Intera

S obzirom da je Džeko jedan od najvažnijih Rominih igrača u klubu svakodnevno prate njegovo zdravstveno stanje i čine sve kako bi ga osposobili do petka uvečer.
Sport / Nogomet | 05. 12. 2019. u 17:38 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Edin Džeko, koji posljednjih nekoliko dana zbog gripe nije trenirao sa sugračima, ipak je uvršten u tim Rome za derbi protiv Intera, koji će se u petak uvečer igrati u Milanu, prenosi Anadolija.

Iako je u sastavu za duel 15. kola Serije A još uvijek nije sigurno da li će kapetan reprezentacije BiH biti u startnoj postavi.

No, s obzirom da je Džeko jedan od najvažnijih Rominih igrača u klubu svakodnevno prate njegovo zdravstveno stanje i čine sve kako bi ga osposobili do petka uvečer.

Izostanak Džeke bi stvorio veliki problem treneru Pauli Fonseci, jer se drugi napadač Nikola Kalinić još uvijek oporavlja od ozlijede i nije potpuno spreman.

Uz to protiv Intera zbog povreda Fonseca neće moći računati na Federica Fazia, Javiera Pastorea i Justina Kluiverta.

Džeko je ove sezone za “vučicu“ odigrao 18 utakmica u svim natjecanjima i postigao osam golova, od čega šest u Seriji A.

Jedan od dva derbija 15. kola Serije A između lidera Intera i četvrtoplasirane Rome igraće se u petak uvečer na milanskom San Siru sa početkom u 20.45 sati.

Drugi derbi na programu je u subotu na rimskom Olimpicu, a sastat će se trećeplasirani Lazio i drugoplasirani Juventus. Taj duel također počinje u 20.45 sati.

Na ljestvici Inter je prvi sa 37 bodova, a slijede Juventusa sa 36, Lazio sa 30, te Roma i Cagliari sa po 28.

Kopirati
Drag cursor here to close