... za*ebo nas sudija

Džeko: Sucu je nedostajalo hrabrosti suditi čisti penal protiv Barce na Nou Campu!

Džeko je zabio svoj peti pogodak u Ligi prvaka ove sezone za Romu te postao prvi igrač vučice koji je to uspio.
Sport / Nogomet | 05. 04. 2018. u 07:35 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Barcelona je na Nou Campu 4:1 pobijedila Romu i praktički osigurala prolazak u polufinale jer je u devet ovosezonskih utakmica Lige prvaka Valveredova momčad primila samo tri gola i bilo bi potrebno pravo čudo da u Rimu primi toliko u jednoj utakmici.

Utješni pogodak za goste zabio je Edin Džeko koji je bio ljutit na nizozemskog suca Dannyja Makkeliea:

"Od prve smo minute pokušali igrati svoju igru bez obzira što smo igrali protiv Barcelone. Ovo je težak poraz, ali tko zna u kojem bi smjeru otišla utakmica da je sudac svirao penal na meni. Mislim da je sudac trebao imati više hrabrosti te da se ne bi trebao bojati dosuditi penal protiv Barcelone na Nou Campu."

"Barcelona je odlična momčad, svi znamo to. Mislim da bi rezultat 3:1 bio pošten, ali ako napravite pogrešku, Barca će vas kazniti", zaključio je Džeko koji je zabio svoje peti pogodak u Ligi prvaka ove sezone za Romu te postao prvi igrač vučice koji je to uspio.

Trener Barcelone Ernesto Valverde je za Goal.com prokomentirao činjenicu kako su autogolovi drugi najbolji strijelac Barcelone u Ligi prvaka ove sezone:

"Ako protivnik zabije sam sebi gol, to znači da smo došli blizu njihovog gola", započeo je Valverde pa dodao:

"Busquets nije bio 100 posto spreman, odlučili smo se na rizik, a Sergio je sam tražio izmjenu u drugom poluvremenu."

Barcelona je u posljednjih 21 utakmicu upisala 20 pobjeda, uključujući svih pet pobjeda ove sezone:

"Želimo pobijediti u svakoj utakmici, nisam razmišljao o izjednačavanju rekorda protiv Leeganesa, o tome ćemo početi razmišljati tek sutra", završio je Valverde koji može biti zadovoljan i prekinutim negativnim nizom Luisa Suareza koji u Ligi prvaka nije zabio u posljednjih 30 udaraca na gol.

Kapetan Barcelone Andres Iniesta stigao je do 21. nastupa u četvrtfinalima Lige prvaka čime se izjednačio na prvom mjestu s Ryanom Giggsom i Xavijem Hernandezom.

"Ništa nije gotovo, znamo da će u Italiji biti velik pritisak", uobičajeno je oprezan Ivan Rakitić, koji je nastavio:

"Moramo biti spremni na to i igrati kao da je 0:0, pa čak i bolje nego danas. Ima stvari u kojima možemo bolje, ali ovo je Liga prvaka i pobjede su najvažnije."

Kopirati
Drag cursor here to close