Europska liga

Džeko strijelac u rimskoj drami; Prošli i Arsenal te Manchester United

Najveća drama bila je u Rimu, gdje je Roma obranila 2:1 iz prve utakmice. Večeras je rezultat glasio 1:1. Romu je spasio Džeko golom u 72. minuti.
Sport / Nogomet | 15. 04. 2021. u 23:17 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Poznati su parovi polufinala Europske lige. Villarreal ide na Arsenal, a Manchester United o finalu će odlučivati s Romom.

Arsenal je nakon 1:1 na Emiratesu protiv Slavije, večeras u Pragu bio uvjerljiv i slavio 4:0.

Pepe u 18., Lacazette u 21. i Saka u 24. minuti osigurali su Topnicima mirniji nastavak utakmice, da bi konačnih 4:0 postavio Lacazette u 77. minuti.

Arsenal je tako na četiri posljednja gostovanja zabio najmanje tri gola, što nisu napravili još od prosinca 1932.

Manchester United je i u drugoj utakmici bio bolji od Granade i to opet 2:0. Cavani u 6. te autogol Valleja u 90. osigurali su pobjedu Vragovima

Najveća drama bila je u Rimu, gdje je Roma obranila 2:1 iz prve utakmice. Večeras je rezultat glasio 1:1.

Gosti su poveli preko Brobbeya u 49. minuti, da bi u 56. sudac Taylor nakon intervencije VAR-a poništio gol Tadića za 2:0. Sigurno će se o toj situaciji još pričati.

Romu je spasio Džeko golom u 72. minuti. Vučica je ovim rezultatom dobila priliku za osvajanje jednog trofeja ove sezone, ali na putu su im najprije Crveni vragovi.

Prema rejtingu i igračkome kadru za očekivati je englesko finale, ali u nogometu su se tako često događala iznenađenja te je ipak najbolje prepustiti se uživanju u predstojećim utakmicama.

Kopirati
Drag cursor here to close