Seria A

Džeko strijelac u pobjedi Rome nad Beneventom

Bh. reprezentativac je u 59. minuti zatresao mrežu posljednjeplasirane momčadi talijanskog prvenstva i donio preokret svojoj momčadi
Sport / Nogomet | 12. 02. 2018. u 09:33 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nogometaši Rome su u posljednjem susretu 24. kola talijanske Serije A u nedjelju navečer u Rimu pobijedili Benevento sa 5:2, a stijelac jednog pogotka bio je Edin Džeko.

Bh. reprezentativac je u 59. minuti zatresao mrežu posljednjeplasirane momčadi talijanskog prvenstva i donio preokret svojoj momčadi, koja je bila u zaostatku od jednog pogotka od 7. minute kada je Guilherme doveo goste u vodstvo.

Fazio je u 26. izjednačio, a Džeko u 59. minuti donio vodstvo Romi, nakon asistencije Cengiza Undera. Turski internacionalac odigrao je najbolji susret od dolaska u Romu, a nakon asistencije postigao je i dva pogotka.

Video: Golovi i izgledne prilike s utakmice Roma - Benevento

U 62. minuti je šutirao s desetak metara po zemlji za vodstvo rimskog kluba od 3:1, a u 75. minuti nakon solo akcije s ruba šesnaesterca preciznim udarcem pogodio donji desni kut.

Benevento je u 76. minuti pogotkom Brignole smanjio na 4:2, a konačnih 5:2 postigao je Defrel u 90. minuti iz jedanaesterca.

Roma nakon 24 kola zauzima 4. mjesto na ljestvici s bodom zaostatka za trećeplasiranim Interom, a bodom više od gradskog rivala Lazia.

Rezultati by SofaScore
Kopirati
Drag cursor here to close