Odbio Ranierijevu ruku

Džeko Romu napustio pljuvanjem

Trener Claudio Ranieri zamijenio ga je već u 61. minuti domaće utakmice zadnjeg kola Serie A protiv Parme (u kojoj je Roma pobijedila 2:1), a Džeko je bio vidljivo ljut zbog takve odluke i odlazeći s travnjaka ogorčeno je pljunuo u zrak.
Sport / Nogomet | 27. 05. 2019. u 19:28 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nakon pet godina, 87 golova, od kojih su mnogi bili spasonosni i ključni, sedmi najbolji strijelac u povijesti Rome dobio je daleko ružniji oproštaj od onog kakvog je zaslužio. Pa je na postupak navijača i trenera odgovorio istom mjerom.

Edin Džeko od ljeta je gotovo sigurno novi igrač Intera, a za rastanak od Olimpica dobio je salve zaglušujući zvižduka. Trener Claudio Ranieri zamijenio ga je već u 61. minuti domaće utakmice zadnjeg kola Serie A protiv Parme (u kojoj je Roma pobijedila 2:1), a Džeko je bio vidljivo ljut zbog takve odluke i odlazeći s travnjaka ogorčeno je pljunuo u zrak, piše Indeks.hr.

Navijači su ga dotukli nevjerojatnim zvižducima, a Džeko im je odgovorio ironičnim aplauzom. Na to je zvižduke na račun napadača ipak zamijenio pljesak publike, među kojima i najžešćih navijača Rome s južne tribine. Ali ljutitog Džeku to nimalo nije smekšalo i po izlasku s terena nije se rukovao s trenerom Ranierijem.

Kopirati
Drag cursor here to close