Podbacili smo

Džeko: Neispunjeni san i želja mi je da s BiH igram na EP

Hajde da zaboravimo na sve što se dešavalo i da kroz par mjeseci, kada nas očekuje utakmica baraža, svi zajedno pokušamo ostvariti plasman na EURO, napisao je Edin Džeko.
Sport / Nogomet | 20. 11. 2019. u 17:43 Anadolija

Tekst članka se nastavlja ispod banera

 Edin Džeko, kapiten nogometne reprezentacije Bosne i Hercegovine, istaknuo je da mu je ''jedina neispunjena želja, jedini neispunjeni san da sa svojom reprezentacijom igra na Europskom prvenstvu''.

''Iza nas su još jedne kvalifikacije u kojima smo mogli i morali mnogo više. Znam da su svi razočarani, jer sam i ja sam razočaran i kao navijač i kao igrač i kao kapiten. Imam 33 godine i jedina neispunjena želja, jedini neispunjeni san je da sa svojom reprezentacijom igram na Europskom prvenstvu'', napisao je Džeko na Instagram profilu, javlja Anadolu Agency (AA), i u objavi, uz hashtag ''jedna si jedina''.

''Kroz kvalifikacije nismo uspjeli u tome i nećemo se lagati - bili smo loši. Podbacili smo i nismo sretni zbog toga. Nismo bili na našoj razini, nitko od nas i nismo zaslužili da se plasiramo na Europsko prvenstvo. Možemo danima pričati zbog čega je to bilo tako, ali činjenica je da nismo uspjeli, ali da imamo novu šansu. Hajde da zaboravimo na sve što se događalo i da kroz par mjeseci, kada nas očekuje utakmica baraža, svi zajedno pokušamo ostvariti plasman na EURO. Kada kažem svi zajedno, mislim zaista na sve, počev od igrača, navijača, medija, saveza, stručnog štaba, svih nas skupa, jer samo kao tim, koji podrazumijeva sve nabrojane, možemo to uraditi'', napisao Džeko između ostalog u svojoj objavi.

Nogometna reprezentacija BiH u polufinalu baraža za EURO 2020 26. ožujka igrat će na domaćem terenu protiv Sjeverne Irske. Ukoliko pobijede na posljednjoj prepreci, protivnik u finalu ''zmajevima'' će biti Slovačka ili Republika Irska.

Kopirati
Drag cursor here to close