Nogometaš Rome

Džeko nakon trijumfa u Istanbulu: Očekivali smo više problema

"Kada ne postižete golove, postajete nervozni. Važno je da ostanete smireni jer gol će doći. Najvažnije je pobjeđivati u utakmicama", naglasio je bh. napadač.
Sport / Nogomet | 29. 11. 2019. u 12:35 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nogoetaši Rome sinoć su u Ligi Europe u gostima kod Istanbul Bašakšehira slavili rezultatom 3:0, a jedan od strijelaca bio je bh. reprezentativac Edin Džeko.

Nakon susreta, sjajni napadač je naglasio da su se pribojavali gostovanja u Turskoj i da su očekivali da će imati puno više problema kako bi stigli do važnih bodova u grupi "J", prenosi Anadolija.

"Reagirali smo veoma dobro. Očekivali smo mnogo više problema. Bila je to opasna utakmica, jer bismo porazom ispali iz natjecanja. Ali, odigrali smo dobru utakmicu", rekao je Džeko za talijanske medije, a potom pohvalio trenera Paula Fonsecu:

"Može se reći da je trener utjecao na nas. Imamo tim koji uvijek želi igrati s loptom i moramo ovako nastaviti. Sada ćemo igrati svaka tri dana i sve utakmice su važne. Imamo dobar sastav, tako da ako netko ne može igrati, uvijek imamo nekoga tko je spreman da ga zamijeni."

Džeko je proteklog vikenda protiv Brescie u Seriji A postigao pogodak i tako prekinuo golgeterski post koji je trajao skoro mjesec dana. Isto je učinio i sinoć, kada je trećim golom za Romu zapečatio sudbinu rivala.

"Kada ne postižete golove, postajete nervozni. Važno je da ostanete smireni jer gol će doći. Najvažnije je pobjeđivati u utakmicama", naglasio je bh. napadač.

Džeko je ove sezone za Romu odigrao 17 utakmica u svim natjecanjima i postigao osam golova.

Roma je trijumfom u Istanbulu povećala šanse za plasman u nokaut fazu Lige Europe. Kolo prije kraja nadmetanja, lider je Borussia Moenchengladbach s osam bodova, koliko ima i rimska "vučica" na drugom. Slijede ih Bašakšehir sa sedam i Wolfsberger sa četiri boda.

Kopirati
Drag cursor here to close