Prelazak u Inter

Džeko na medicinskim pregledima, Mourinho zatražio napadača Chelseaja kao zamjenu

Roma će najvjerojatnije omogućiti odlazak Džeke u Inter za malu naknadu koja bi trebala iznositi 1,8 milijuna eura, uz određene bonuse koji se tiču osvajanja titule prvaka.
Sport / Nogomet | 09. 08. 2021. u 18:49 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Prema pisanju talijanskih medija, bosanskohercegovački napadač Edin Džeko sutra će otputovati na liječničke preglede u Milano gdje bi trebao potpisati dvogodišnji ugovor s Interom.

Više nema dilema oko Džekinog transfera koji će u redovima Nerazzurra biti zamjena za Romelua Lukakua koji prelazi u Chelsea, a tijekom dana Dijamantov agent Alessandro Lucci će održati sastanak sa čelnicima Rome kako bi definirali detalje transfera.

Roma će najvjerojatnije omogućiti odlazak Džeke u Inter za malu naknadu koja bi trebala iznositi 1,8 milijuna eura, uz određene bonuse koji se tiču osvajanja titule prvaka.

Tada će i Lukaku dobiti "zeleno" svjetlo za let za London gdje će potpisati ugovor s Chelseajom, a upravo bi Dijamant trebao naslijediti njegovu devetku u Interu.

Džeko će s Interom parafirati dvogodišnji ugovor vrijedan 5,5 milijuna eura, uz određene bonuse, dok je u Romi imao ugovor do 2022. godine "težak" 7,5 milijuna eura po sezoni.

Inter će također dovesti drugog napadača, a glavna meta je Duvan Zapata iz Atalante, javlja Klix.

Istovremeno, mediji na Apeninima prenose da je Jose Mourinho zatražio od čelnika Rome da potpišu Tammyja Abrahama iz Chelseaja, koji bi trebao zamijeniti Dijamanta.

Plavci su spremni prodati mladog napadača za 47 milijuna eura, ali u Romi se nadaju da mogu sniziti cijenu, tražeći prvobitnu posudbu s mogućnošću otkupa na kraju sezone.

Kopirati
Drag cursor here to close