Taktički briljantno

Džeko i Krunić "napali" suca i pohvalili Peteva: "Najbolji izbornik!"

Bosna i Hercegovina doživjela je od Francuske poraz 0:1, ali je odigrala jednu od boljih utakmica posljednjih par godina.
Sport / Nogomet | 31. 03. 2021. u 23:11 S.B. | Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

BiH je protiv svjetskih prvaka imala nekoliko prilika, ali i nije iskoristila, dok je na drugoj strani Antoine Griezmann realizirao jednu od rijetkih francuskih prilika.

“Zadovoljni smo igrom, ali nismo rezultatom. Pokazali smo da možemo da igramo protiv svih protivnika”, rekao je Rade Krunić poslije utakmice.

Veznjak Milana je u drugom poluvremenu nakon duela s Rabiotom pao u šesnaestercu Francuza. Domaći su tražili penal, ali sudac nije mislio tako.

“Bio je penal. Dobio sam udarac s leđa i jedva čekam da vidim snimak. Ono što sam osjetio, bio je za penal. Poslije tog udarca teško sam nastavio s igrom”, rekao je Krunić. 

Da je bio jedanaesterac smatra i kapetan reprezentacije BiH Edin Džeko.

“Rade kaže da je dobio udarac, ali nisam ni očekivao da će ga svirati”, kazao je Džeko o sucu Danieleu Orsatu, kojeg dobro poznaje iz Serie A.

“I taj faul što je svirao u prvom poluvremenu kad sam krenuo sam na golmana s desne strane mislim da nije bio i nikada ga ne bi svirao na drugoj strani. To su detalji koji mogu promijeniti utakmicu i sudac je mogao bolje”.

Zanimljivo da su obojica pohvalili izbornika Ivajla Peteva, koji je pozitivan na korona virus i nije mogao voditi utakmicu s klupe.

“Najbolji izbornik otkako sam ja ovdje, nije zaslužio onakav doček kada je izabran za trenera i igrali smo ovu utakmicu i za njega”, rekao je Krunić, a Džeko dodao: 

“Taktički smo odigrali vrhunsku utakmicu i žao mi je što šef nije bio s nama. Pripremio je utakmicu na najbolji način, vjerujem da bi nam dao više snage da je bio tu”.

Kopirati
Drag cursor here to close