Kapetan BiH

Džeko: Dobro će nam doći ove utakmice da se uigramo

Napomenuo je i da će od večeras biti jasnije što je to što će izbornik Prosinečki zahtijevati od njih.
Sport / Nogomet | 21. 03. 2018. u 16:05 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Kapetan nogometne reprezentacije Bosne i Hercegovine Edin Džeko, uoči prvog treninga reprezentacije u Bugarskoj, kazao je da je svaka prijateljska utakmica bitna kako za momčad tako i za trenera.

''Službeno smo počeli već u siječnju, gdje su bili sve novi igrači, a neki od njih su i sada tu s nama. Ipak, možemo reći da je ovo prvo okupljanje gdje smo svi zajedno i svaka prijateljska utakmica je jako bitna prije svega zbog momčadi, novog trenera, da se uigramo i da vidimo što novi trener želi od nas. Sigurno da će nam ovih nekoliko prijateljskih utakmica kao i Liga nacija dobro doći da se uigramo i spremimo za kvalifikacije'', rekao je Džeko.

Napomenuo je i da će od večeras biti jasnije što je to što će izbornik Prosinečki zahtijevati od njih.

''Tek smo se upoznali, nismo imali još nijedan trening tako da ne znamo što točno izbornik želi, ali s obzirom na to kakav je on igrač bio da se naslutiti. Večeras imamo prvi trening i tada službeno počinje sve ostalo na terenu'', dodao je.

Na pitanje koliko je bitno da igrači igraju u svojim klubovima odgovorio je da kontinuitet doprinosi formi.

''Ima puno utakmica tijekom sezone i najbitnije je da svi dođemo zdravi jer nismo jedna od onih velikih reprezentacija koja ima previše izbora, tako da je svaki igrač bitan'', zaključio je Džeko.

Kopirati
Drag cursor here to close