Liga nacija

Džeko: Dali smo posljednju kap znoja za pobjedu

''Navijači nas čine boljima i dajete nam vjetar u leđa i kada ide lošije'', kaže kapetan bh. tima.
Sport / Nogomet | 12. 09. 2018. u 16:33 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Kapetan nogometne reprezentacije Bosne i Hercegovine Edin Džeko zahvalio je navijačima na podršci, naglašavajući da im navijači daju "vjetar u leđa i kada ide lošije".

Ističe da su reprezentativci vjerovali da mogu ostvariti dvije pobjede u Ligi nacija i da su to uspjeli uraditi iako je bilo teško.

''Možda netko nije vjerovao u ovih šest bodova, ali mi jesmo i uspjeli smo ih osvojiti, iako je bilo preteško. Upravo zbog toga, htio bih zahvaliti za sve poruke podrške koje ste nam slali, ne samo meni, već cijeloj ekipi. Navijači nas čine boljima i dajete nam vjetar u leđa i kada ide lošije. Da, dao sam gol i ponosan sam na sva dostignuća u dresu Bosne i Hercegovine, ali bez ekipe to ništa ne bi bilo moguće, a mi smo sinoć dokazali da smo ekipa, da smo poput obitelji i da smo tu jedan za drugoga'', izjavio je Džeko.

Ističe da su greške sastavni dio igre, ali da se ne smije dogoditi da na terenu ne daju sve od sebe.

''Sinoć smo dali bukvalno i posljednju kap znoja za pobjedu i mi na terenu i vi na tribinama. Zato, ovaj pogodak, 53. u dresu BiH u svom rekordnom nastupu za Bosnu i Hercegovinu poklanjam upravo Bosni i Hercegovini. Nama svima, jer svi zajedno smo zaslužili da i nas sreća pogleda'', dodao je kapiten bh. reprezentacije.

Kopirati
Drag cursor here to close