Fenomenalan uspjeh novoga mostarskog turnira

Dvije mostarske bolnice u završnici gospodarskih susreta

"Ukupni pobjednici, s najviše osvojenih medalja, djelatnici su SKB-a Mostar, a slijede ih BHANSA i KB dr. Safet Mujić", kazao je Juka, zahvalivši se od srca sudionicima, sponzorima, medijima i Sportskomu savezu
Sport / Nogomet | 17. 09. 2018. u 13:38 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U uzbudljivoj završnici malonogometnoga dijela turnira, u sklopu Prvih sportskih susreta gospodarskih djelatnika Grada Mostara, momčad KB dr. Safet Mujić svladala je poslovnu ''konkurenciju'', sastav Sveučilišne kliničke bolnice Mostar, rezultatom 3:1, čime je ovaj zanimljivi turnir, kao novi mostarski sportski događaj, uspješno zaključio svoju prvu sezonu.

Riječ je o projektu koji je pokrenula skupina mladih entuzijasta, okupljenih oko novoosnovane Udruge Kolektiv Mostar, čiji predsjednik Dario Juka nije krio zadovoljstvo uspjehom ovoga bitnog prvog iskoraka u javnost.

Foto:  www.udrugakolektiv.com / Fenomenalan uspjeh novoga mostarskog turnira

"Naša je težnja da ovi susreti prerastu u tradiciju, a ohrabruje nas izvrstan odziv mostarskih gospodarstvenika, kao i puna potpora koju smo dobili od Sportskoga saveza Grada Mostara, na čelu s njihovim predsjednikom Hasanom Šišićem koji je i otvorio naše trodnevne susrete. Željeli smo, na razini cijeloga grada, gospodarskim subjektima omogućiti, u zdravomu natjecateljskom duhu, ekipne "sudare", ujedno zabavu i druženje. Riječ je o istinskomu team - buildingu njihovih zaposlenika koji sustrastveno branili boje svojih poduzeća, darovavšimostarskim ljubiteljima sportskih turnira besplatnu zabavu i uživanje za cijelu obitelj", komentirao je Juka, nakon uručenja pehara i medalja najboljima.

Inače, na mostarskomu Sportskom centru Kantarevac, od petka od nedjelje, u šest disciplina (mali nogomet, mini odbojka, potezanje konopa, šah, tavla i pikado) snage su odmjeravali zaposlenici poduzeća: BHANSA, Sveučilište u Mostaru, Elektroprivreda HZHB, Mladež HDZ-a BiH, Sveučilišna klinička bolnica Mostar, City Group Mostar, Sportska udruga KB dr. SafetMujić, Keš Mostar i Binvest Mostar.

Prva dva mjesta u i u ženskoj i u mješovitoj mini odbojci osvojili su SKB Mostar i BHANSA, dok su isti sastavi zamijenili mjesta na tronu nakon potezanja konopa. Najbolja dvojica u pikadu bili su Ante Pavličević i Zoran Pehar, djelatnici SKB-a Mostar. U tavli su prvo i drugo mjesto također zauzele mostarske bolnice i to Ana Skender iz SKB-.a Mostar prvo, a Adis Kapetanović iz KB dr. SafetMujić drugo mjesto. Nakoncu, u šahovskoj strategiji najuspješnijima pokazali su se predstavnici BHANSA-e, čiji je Čedo Simanović ovjenčan zlatom, a Davor Šaravanja srebrom.

Foto:  www.udrugakolektiv.com / Fenomenalan uspjeh novoga mostarskog turnira

"Ukupni pobjednici, s najviše osvojenih medalja, djelatnici su SKB-a Mostar, a slijede ih BHANSA i KB dr. Safet Mujić",  kazao je Juka, zahvalivši se od srca sudionicima, sponzorima, medijima i Sportskomu savezu na prepoznavanju ove ideje koja pretendira biti simbolom rujanskih događanja u gradu na Neretvi. Inače, Susreti su imali i humanitarni karakter, te je sav prihod od roštiljade namijenjen pomoći liječenju teško oboljeloga sugrađanina Zorana Kandića Koketa.

O Udruzi i Susretima moguće je doznati više na www.udrugakolektiv.com i na Facebook stranici Udruga Kolektiv Mostar.

Kopirati
Drag cursor here to close