Dva penala prekinula niz Arsenala

VIDEO | Pogba smiješan, Chelsea uspješan

Inače, bio je to Unitedov stoti gol Evertonu u Premiershipu čime su postali tek drugi klub koji je nekome utrpao 100 ili više golova. Arsenal je zabio 107 golova i to - Evertonu.
Sport / Nogomet | 28. 10. 2018. u 22:30 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nogometaši Manchester Uniteda u nedjelju su na Old Traffordu protiv Evertona slavili s 2:1 u 10. kolu Premiershipa.

Za Manchester United su zabili Paul Pogba (27') i Anthony Martial (49'), dok je Gylfi Sigurðsson (77'-pen) bio strijelac za Everton.

Imao je penal i United, ali ga je promašio Pogba u spomenutoj 27. minuti pa onda iz odbijanca pospremio loptu u mrežu.

Izvođenju te najstrože kazne prethodio je smiješan zalet i cupkanje u mjestu koje je vjerojatno razljutilo i Mourinha, a onda je ta Pogbina predstava završila - promašajem. Točnije, Pickford je obranio no na njegovu nesreću, odbio je loptu baš na noge francuskom veznjaku.

Prethodno je Chelsea u gostima kod Burnleyja slavio s 4:0, a strijelci su bili Morata (22'), Ross Barkley (57'), Willian (63') i Ruben Loftus-Cheek (90').

Nakon sedam uzastopnih prvenstvenih pobjeda Arsenal je u gostima kod Crystal Palacea odigrao 2:2. Dvostruki strijelac za Crystal Palace bio je srpski nogometaš Luka Milivojević. Oba puta mrežu je zatresao iz penala, u 45. i 83. minuti. Pogotke za Arsenal postigli su Granit Xhaka (52') i Pierre-Emerick Aubameyang (56').

U ponedjeljak se sastaju Tottenham i Manchester City.

Rezultati by SofaScore
Kopirati
Drag cursor here to close