Ima tko hoće

Dva engleska velikana čekaju rasplet u vezi s Perišićem i Bayernom

Ne bude li Bayern postigao dogovor s Interom, dva engleska kluba iznimno su zagrijana za hrvatskog krilnog napadača, piše "Fußball Transfers". I to ne bilo koja dva kluba, nego Manchester United i Tottenham Hotspur.
Sport / Nogomet | 10. 06. 2020. u 23:31 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: Getty Images / Niko Kovač i Ivan Perišić

Ivan Perišić je na posudbi u Bayernu dosad ubilježio sedam pogodaka i osam asistencija.

Treba napomenuti da je pretrpio i jednu težu ozljedu gležnja na treningu, ali je unatoč tome i korona pauzi, jedan od najkonstantnijih u momčadi Hansija Flicka.

FC Bayern uskoro će morati odlučiti o tome želi li zadržati srebrnog Vatrenog, jer trener Conte u Interu ne vidi perspektivu za Periju.

U Bayernu traže najbezbolniji način za Perišićev ostanak, a ne bude li se postigao dogovor s Interom, dva engleska kluba iznimno su zagrijana za hrvatskog krilnog napadača, piše "Fußball Transfers".

I to ne bilo koja dva kluba, nego Manchester United i Tottenham Hotspur.

Navedeni izvor piše kako je Bayern spreman platiti deset milijuna eura za otkup Perišićeva ugovora, a Inter bi rado uzeo pet milijuna više. Početna klauzula od 20 milijuna tako je izvan igre.

Što se tiče ostanka u Bayernu, izjava trenera Hansija Flicka (55) ide Perišiću u prilog jer je trener Bavaraca izjavio kako za ozbiljne planove i jednu zahtjevnu sezonu koja predstoji nisu dovoljna sadašnja tri krilna igrača (Serge Gnabry, Kingsley Coman i Ivan Perišić), nego očekuje na tim pozicijama i najmanje jedno pouzdano pojačanje.

Sportski direktor Hasan Salihamidžić već dugo radi na projektu zvanom dovođenje Leroyja Sanéa, igrača Manchester Cityja.

S obzirom da su i Gnabri i Sané, a posebno Coman, skloni čestim ozljedama, za Perišića bi se našlo puno prostora u Bayernu.

Interes Manchester Uniteda i Tottenhama zasigurno ima svoju težinu i pomaže mu održati rejting kojeg već godinama ima na nogometnom tržištu.







Kopirati
Drag cursor here to close