GNK Dinamo

Dva Dinamova stranca još uvijek nisu potpisali smanjenje plaća

Amer Gojak i Izet Hajrović još uvijek nisu na listi igrača koji su se solidarizirali s klubom. I dok s Gojakom ne bi trebalo biti problema jer se čeka dolazak njegovog oca Ahmeta koji brine o karijeri sina, kod Hajrovića je malo dvojbenija situacija.
Sport / Nogomet | 26. 05. 2020. u 11:39 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: Pixsell / Izet Hajrović i Amer Gojak (Dinamo Zagreb)

Velika većina igrača hrvatskog prvaka Dinama pristala je na potpisivanje aneksa ugovora o smanjenju plaća.

Cijela je trakavica nastala oko komunikacije klupske uprave i igrača oko ovog pitanja, a uslijed eskaliranja situacije klub je ostao bez trenera Nenada Bjelice.

Potom su iz Dinama poručili kako su svi igrači potpisali anekse o smanjenju, ali Sportske novosti doznaju da tome nije tako.

Naime, prema njihovim saznanjima Amer Gojak i Izet Hajrović još uvijek nisu na listi igrača koji su se solidarizirali s klubom.

I dok s Gojakom ne bi trebalo biti problema jer se čeka dolazak njegovog oca Ahmeta koji brine o karijeri sina, kod Hajrovića je malo dvojbenija situacija.

Iz kluba poručuju da je sve u redu, no Hajrović, koji je potpuno ispao iz rotacije u ovoj sezoni, još uvijek nema ponuda za nove angažmane. Kako mu ugovor traje do prosinca 2021. godine, a vrijedan je 850 tisuća eura bruto po sezoni, jasno je da se Hajroviću ne žuri s potpisom aneksa.

Uostalom, trenutna je plaća dobra polazišna točka za pregovore s potencijalnim novim poslodavcem, stoga nije ništa neobično da krilni igrač malo taktizira.

Kopirati
Drag cursor here to close