Princ s Neretve iznenadio Grke

Dušan Bajević napustio mjesto direktora AEK-a

Bajević je u AEK-u ostavio dubok trag jer je u ovom klubu bio igrač, trener i direktor, te u svim navratima je osvajao titulu prvaka.
Sport / Nogomet | 29. 08. 2018. u 20:19 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Legendarni Duško Bajević odlučio je službeno podnijeti ostavku na mjesto direktora AEK-a, a grčki klub je to potvrdio na službenoj stranici.

Dušan Bajević je na ovoj funkciji bio pet godina i uspio je ostvariti veoma dobre rezultate s grčkim klubom.

Međutim, u klubu su bili veoma iznenađeni što je Bajević napustio direktorsku poziciju na koju je stigao 2013. godine.

Bajević je u AEK-u ostavio dubok trag jer je u ovom klubu bio igrač, trener i direktor, te u svim navratima je osvajao titulu prvaka.

U svojoj trenerskoj karijeri vodio je mnoge klubove, a nakon sezone u Atromitosu odlučio se vratiti u AEK na mjesto direktora. Još uvijek nije poznato kakve planove 69-godišnji Mostarac.

Incident poslije utakmice AEK-a

U utorak je AEK u Ateni odigrao 1:1 protiv mađarskog Vidija i obranio prednost stečenu u prvoj utakmici te se plasirao u Ligu prvaka.

Grci su poveli iz kaznenog udarca u 48. minuti, a precizan realizator bio je Mantalos. U 57. minuti izjednačio je Nego, ali Mađari nisu uspjeli doći do drugog pogotka koji bi ih odveo u produžetak.

Bila je već 98. minuta kada su se klupe zakačile, pa je hrvatski napadač Marko Livaja dobio crveni, a Hult žuti kod Grka, a Lazović žuti kod Mađara.

Na terenu je nakon susreta, javljaju grčki mediji, udario Danka Lazovića!

Kopirati
Drag cursor here to close