Produžen ugovor

Dušan Bajević izbornik BiH do okončanja baraža za EURO

''Ukoliko se plasiramo na Europsko prvenstvo bit će mu ponuđen novi ugovor''
Sport / Nogomet | 22. 04. 2020. u 13:06 Anadolija

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Izvršni odbor Nogometnog saveza Bosne i Hercegovine (IO N/FS BiH) odlučio je produžiti ugovor Dušanu Bajeviću, izborniku nogometne reprezentacije Bosne i Hercegovine.

''Ugovor izborniku Bajeviću produžen je do okončanja utakmica baraža za EURO, obzirom da mu je važio isto tako i ranije, ali su utakmice odgođene zbog pandemije koronavirusa. Ukoliko se plasiramo na Europsko prvenstvo bit će mu ponuđen novi ugovor'', rekao je za Anadolu Agency (AA) Adnan Džemidžić, glavni tajnik N/FS BiH.

Odložene utakmice baraža za EURO trebale bi se igrati u periodu od rujna do studenog ove godine, o čemu će odluku donijeti Izvršni komitet Europske fudbalske asocijacije (UEFA) na sastanku 27. svibnja.

''Da, 27. svibnja, nadamo se, znat ćemo točne datume odigravanja utakmica baraža. Postoje tri opcije koje se razmatraju. To je da se polufinale igra u rujnu, te finale u listopadu. Odnosno listopad-studeni ili čak obje utakmice u pet dana u studenom'', kazao je Džemidžić.

BiH će u polufinalu baraža za EURO igrati na zeničkom stadionu ''Bilino polje'' protiv Sjeverne Irske.

Ukoliko se plasira u finale, BiH će, također, biti domaćin u Zenici, a za protivnika će imati Republiku Irsku ili Slovačku.

Kopirati
Drag cursor here to close