Rođeni bruse formu za drugi dio sezone

Dudić zadovoljan nakon prve provjere

U nastavku priprema Velež će prije odlaska u Tursku, odigrati još jednu kontrolnu utakmicu protiv Metalleghea, 28. ovog mjeseca, nakon čega slijede tri susreta u Antaliji.
Sport / Nogomet | 23. 01. 2020. u 10:44 Feđa IBRULJ | Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Svoju prvu pripremnu utakmicu, nogometaši Veleža su odigrali protiv Željezničara u Međugorju. Iako u kontrolnim utakmica, posebno u ranoj fazi krajnji rezultat nije važan, Velež je uspio savladati Željezničar 2:1. Feđa Dudić je kroz dva poluvremena isprobao 22 igrača, priliku su dobila dva juniora (Zvizdić, Jelovac), tri nova igrača koja su potpisali ugovore (Radovac, Pršeš, Čatić), te jedna koji je na probi (Bihorac).

"Ovo je bila prva utakmica u kojoj smo vidjeli sve ono što smo trebali. Bilo je dobrih stvari, nekih loših posebno u prvom dijelu na kojima moramo raditi. Tražili smo da izlazimo visoko, to smo radili i u prvom i u drugom poluvremenu, vršili smo pritisak. Jedino smo imali malo problema s Mustafom Mujezinovićem u prvom dijelu koji nam se tu pojavljivao ispred Zajmovića, što nismo korektno ispratili u par navrata, tako da ne mogu biti potpuno zadovoljan. Situacija kod gola je također nešto što moramo bolje rješavati, tu smo sami sebi bespotrebno zakomplicirali situaciju", kratko je rezimirao Dudić, te se dotakao trenutačno situacije s igračkim kadrom.

"Još prije početka priprema sam istakao činjenicu da će nas biti veliki plus povratak Ovčine i Cvijanovića, kažem povratak, jer je prvi propustio cijeli prvi dio sezone, Cvijanović njen dobar dio. Momci koje smo doveli su pokazali određene kvalitete, ali tek smo krenuli s odigravanjem utakmica. Trojica koja su potpisala ugovore imaju kvalitetu, ali moraju poraditi na nekim stvarima, dok je Bihorac još uvijek na probi, vidjet ćemo narednih dana hoće li ostati ili ne", zaključio je Dudić.

U nastavku priprema Velež će prije odlaska u Tursku, odigrati još jednu kontrolnu utakmicu protiv Metalleghea, 28. ovog mjeseca, nakon čega slijede tri susreta u Antaliji. Ona posljednja tijekom priprema, koja nosi predznak "generalke" najavljena je za 15. veljače, kontra Mladosti iz Doboja kod Kaknja.

Kopirati
Drag cursor here to close