Rođeni bez poraza 12 kola

Dudić: "Velika je stvar ovo što smo napravili"

Velež je svladao Sarajevo s 1:0 i učinio utrku za prvaka neizvjesnom.
Sport / Nogomet | 12. 04. 2021. u 20:14 S.B. | Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Sarajevo je uoči ovog kola imalo komfornu situaciju na početku, no nakon poraza od Veleža (0:1) sada im je Borac na samo pet bodova. Trener Sarajeva Vinko Marinović smatra da je utakmica izgubljena u prvom dijelu, kada je Velež posve nadigrao svog gosta.
 
"U prvom poluvremenu smo stvarno odigrali loše, u drugom smo cijelo vrijeme pritiskali, ali nismo uspijevali doći do gola. Čestitao bih Veležu, dali su gol u tom prvom dijelu kada su bili bolji, a mi nismo u drugom, kada smo stvorili dosta dobrih prilika", rekao je Vinko Marinović poslije utakmice.
 
Velež se može pohvaliti da je ove sezone jedna od rijetkih ekipa koja je u tri ogleda sa Sarajevom ostala neporažena.
 
Video: Velež - Sarajevo 1:0
 
"Naša zaslužena pobjeda, odigrali smo fenomenalno prvo poluvrijeme kada smo dominirali u posjedu i mogli smo još koju šansu pretvoriti u pogodak. Ipak, igraš protiv najbolje ekipe u ligi i moraš se povući, ne što hoćeš, nego što te natjeraju na to. Njima su ušli u drugom dijelu fenomenalni igrači, a nama su falila četvorica iz prve postave. Zato čestitam igračima i ovo im se vratilo za onu nesretno ispuštenu pobjedu protiv Olimpika", kazao je trener Veleža Feđa Dudić.
 
Velež sada ima isti broj bodova kao Zrinjski i Široki Brijeg, a sa Širokim igra u idućem kolu. Bit će to izravni ogled ekipa za jedno od mjesta koja vode u Europu.
 
"Mi smo i dalje neporaženi u u ovoj godini i velika je stvar biti toliko dugo, sada već 12 kola, bez poraza. Bit ćemo na Pecari jači za Zvonića, vidjet ćemo za ostale što će biti, nadam se da će barem jedan biti osposobljen. Široki Brijeg igra odlično i bit će to utakmica za uživanje", dodao je Dudić.
Kopirati
Drag cursor here to close