Velež opet oslabljen

Dudić u problemima pred Borac: "Od kukanja nema ništa"

Trener Veleža Feđa Dudić ima velike probleme s ozlijeđenim i kartoniranim igračima pred sutrašnji ogled s Borcem.
Sport / Nogomet | 04. 03. 2021. u 17:13 S.B. | Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Prva utakmica u 21. kolu igrat će se već u petak u Mostaru. Na svom stadionu "Rođeni" Velež će dočekati banjalučki Borac u sudaru dvaju ekipa koje se bore za Europu.

Domaćin će biti prilično oslabljen jer trener Feđa Dudić ima velikih problema s igračkim kadrom, pogotovo kada je u pitanju vezni red i obrana. Dino Hasanović, Omar Pršeš i Melvin Osmić neće igrati zbog kartona koje su zaradili u prethodnom kolu u Bijeljini, a zbog ozljeda upitni su ili su otpali Bobić, Behram, Dario Ferreyira... 

"Imamo puno problema, ali od kukanja nema ništa. Koga nema, bez njega se mora. Kartoni i ozljede su sastavni dio nogometa i o tome neću ni pričati", poručio je trener Dudić uoči utakmice. 

I Borac je oslabljen za neigranje svog prvog napadača Jove Lukića, a u Mostar ne dolaze još neki igrači, poput Marka Jovanovića, Đorđa Milojevića, Siniše Dujakovića te Dine Ćorića.

"To što se govori da je Borac oslabljen ne smije nas zavaravati. Njihovi glavni igrači i strijelci, Zakarić, Vranješ, Ziljkić, te jedan od najboljih golmana lige Pavlović, dolaze i dat će svoj maksimum", dodao je Dudić, osvrnuvši se i na novog trenera Borca Marka Maksimovića. 

"Drago mi je da je Maksimović dobio priliku. Znamo se od najranijih dana, igrali smo zajedno u mladim reprezentacijama. Želim mu svu sreću u sezoni, ali da mi pobijedimo u petak". 

Utakmica između Borca i Veleža igra se u petak u 18 sati, prijenos je na Arena Sport TV.

Kopirati
Drag cursor here to close